Jotun Lady nytt fargekart 2022

Jotun LADY Together

Together er et nytt fargekart lansert høsten 2021 fra Jotun Lady. Fargekartet byr på tre unike paletter, som skaper rom hvor det er ekstra godt å være sammen.

Se hele fargekartet alle fargepalettene til Jotun LADY Together 2022 her.

12 nye farger fra Jotun

Fargekartet Together består av 12 helt nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Jotun Lady sin lansering høsten 2021 byr på totalt 28 farger, i tre fargepaletter: Embrace, Playfull og Cherish.

– Ved å introdusere nye farger får hjemmet en herlig, fornyet atmosfære. En farge løftes alltid av en annen farge. Dette utforsker vi i vårt nye fargekart Together, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.

Foto: Jotun As

Jotun Lady nyheter 2022

Embrace - Rustikke nyanser

Fargepaletten Embrace har rustikke nyanser av jord og stein som oppfordrer til å finne roen, kjenne på trygghet og oppleve glede i det enkle. Tonene spenner fra rustrødt, til gult, blågrått og gulbeige. En dynamisk og fargerik palett, som samtidig er avstemt og behagelig.

Foto: Jotun As

Jotun Lady 2022

Naturlige farger

Den naturlige okertonen, 1909 Kalkoker, er vakker både mot terrakotta og blågrått. Den kan også danne en gyllen kontrast til de gulbeige 1303 Observe og 0280 Caravan.

Varme, brente terrakottatonene 1259 Rusty og 12179 Embrace står godt i kombinasjon med blåtonen 5516 Iron Blue for en røff kontrast, eller med den gråbeige 11130 Shade for et mer dempet uttrykk. Skap et sobert og sanselig utrykk med farger fra paletten Embrace

Foto: Jotun As

Jotun Lady 2022

Helhetlig og stilsikkert fargeutrykk

Fargepalettene gjenspeiler tendenser Jotun er inspirert av for 2022. Sikre deg et helhetlig og stilsikkert fargeutrykk ved å velge farger fra samme fargepalett. Eller finn din favoritt og våg å kombiner farger på tvers av det nye fargekartet.

Se hele fargekartet her.

Jotun 2022

Playful - Livlige og kreative farger

Fargepaletten Playful ønsker å gripe tak i sansene og skape glede. Behovet for å uttrykke seg med livlige farger og gi hjemmet et personlig preg, vokser seg stadig sterkere.

Nå ønsker flere å være vågale, eksperimentere, og overraske i innredningen. Skap et kreativt interiør med oppmuntrende turkis og grønn, glade solfylte gultoner og nyanser av oppløftende lavendel.

Foto: Jotun As

Jotun Lady 2022

Tidsriktig kontrastfarger

I fargepaletten Playful finner du de tre turkise tonene 6383 Imagine, 6384 Wish og 6084 Sjøsmaragd er skapt for et kreativt fargespill sammen. Ved å tilsette en dose gult i form av friske 10235 Sommersol, eller et innslag av den vårlige grønne 8565 Hope, vil du oppleve nye energier i rommet.

I møte med grønt, skaper trendy støvet lavendel et spennende interiør. Det samme kan sies om lavendel og gult, mens kritthvite 7236 Chi er en tidsriktig kontrastfarge. Et lekent interiør skaper en kreativ atmosfære. 

Jotun Lady 2022

Cherish - Duse beroligende farger

Fargepaletten Cherish består av duse, beroligende farger. Med denne paletten skapes myke overflater som inviterer til gode samtaler og refleksjoner.

Paletten kjennetegnes av behagelige farger. Lyse og dempende, samtidig varme og omsluttende. I kombinasjon med luftige tekstiler og myke overflater skapes en komfortabel stemning.

Foto: Jotun As

Jotun Lady 2022