interiørtrender 2020

Interiørfarger 2020

Vi går inn i et nytt år med mer farger og naturlig materialer som omgir oss. Flere innreder med varme jordfarger og mer kulørte fargetoner, vi elsker at farger får ta mer plass i norske hjem! Det naturlige treverket har kommet tilbake og gulvet i ulike mønstre som fiskebensmønster eller rutete parkettmønster.

Naturlig

Flere bruker naturlige materialer som rotting og lin på interiøret. Dette rommet omfavner deg med varme farger og interiør fra naturen. For å sette mer farger på interiøret kan du velge mer kulørte farger på puter og tekstiler. ( Møbler fra Light&Living, teppe InHouse, persienne fra Luxaflex )
interiørtrender 2020

Myke tekstiler

For å myke opp rom følelsen kan du bruke velur og varme farger på tekstilene. En lekker kombinasjon er å bruke noen mer fargesterke puter kombinert med lekre sennepfarger. ( Puter fra Pagunette )
Interiørtrender 2020

Varme farger

Bytt ut det ordinære stuebordet med denne lekre rotting puffen fra Light&Living som tar naturen inn i rommet. Bruk et gammelt eller nytt fat i kobberfarger for å skape en solid flate som du kan innrede med keramikk og blomster. ( Interiørartikler fra Light&Living, Rundt Belize teppe fra InHouse )
teppe duse farger

Sofistikert

Fordi formene er enkle, blir overflatene viktige. Velur, metall, silke og sort jern i spennende kombinasjoner, gjør interiøret røft og litt frekt. Lekre, myke tepper tilfører herlig glamour. ( vaser, gulvlampe fra Light&Living, teppe fra Storeys )
Sofistikert stil stue

Mørkt interiør

Rått, stilrent og ekte. Stilen er sofistikert i spennende kombinasjoner med velur, metall, silke og sort jern. Naturens materialer i fokus, men også de tydelige linjene, nesten grafisk i uttrykket. ( vase, timeglass og kurv fra Light&Living )
Årets farge 2020 ravnsvart

Grønt

Vi elsker denne veggfargen, en vakker støvete grønnfarge som er rolig og avslappende. Det er en lekker kombinasjon med gull eller kobberdetaljer som fremhever interiøret i rommet. ( vase fra Broste, lampe fra Light&Living )
grønne interiørtrender

Lunt interiør

En elegant farge til stuen som passer perfekt med varme toner på interiøret kombinert med gullelementer. ( bord, vase, lyseholder og lampe fra Light&Living )
lune farger stue

Delikat

Denne spisestuen kan du nyte alle dager året rundt med den naturlig fargen på veggen, kombinert med taklampen i rotting fra Light&Living. I dette rommet har vi valgt ton-i-ton farger som balansere godt med hverandre og skaper en avslappende stemning i rommet. ( taklampe, bolle, fat fra Light&Living )
grønn spisestue