Mynte grønn farge

Mynte

En mørk grønn vegg passer til flere ulike rom i hjemmet. Det er et godt fargevalg til både soverom, stue, spisestue og gang.

Mynte FR1155

Denne fargen er grønn som friske mynteblader. En dyp grønnfarge som skaper en rolig atmosfære, med et hint av glamour fra 50-tallet. En mørk grønn maling som kler en moderne interiørstil, like godt som en landlig og klassisk stil. 

Mynte FR1155 passer til flere ulike rom i hjemmet, og gjør seg svært godt som veggfarge i stuerommet. Sammen med ren hvit på tak og detaljer, og et varmt tregulv, fremstår rommet som lunt, rolig og nordisk. 

Mynte stue grønn

Grønn stue

Mynte FR1155 er god i kombinasjon med flere ulike farger. I denne stuen har vi valgt å kombinere med lune beigefarger og hvite tekstiler som på gulvteppet. Interiørdetaljer i brunt gjør seg ekstra godt sammen med den dype grønne veggfargen. 

Til advent og jul er det nydelig med interiørdetaljer og pynt i lilla sammen med Mynte.

Mynte stue grønn

Grønn gang

Møbler og gulv i varmt tre som eik, kommer spesielt godt til sin rett sammen med Mynte. Grønnfargen får treverket til å gløde, og er et perfekt valg om du ønsker å fremheve trematerialene i ditt hjem. Perfekt til den skandinaviske stilen med mange elementer i eik.

Mynte grønn vegg

Veggfarge i spisestue

Mørk grønn farge er et trygt valg til flere ulike rom i hjemmet. I denne spisestuen har vi kombinert Mynte med et naturlig parkettgulv i grå eik, og grå toner i ask på møbler og gråtoner på tekstiler. En rolig fargekombinasjon det er lett å like, og som kler godt en moderne interiørstil.

Spisebord i ask og bokhylle fra Woodstory. Stoler i grå stoff fra Laurel. Benk og pute fra Broste. Taklampe Julia og grønne vaser fra Light & . Teppe Charles grey 200x300 fra InHouse. Gardiner fra Pagunette.

Mynte grønn spisestue

Landlig grønn

Mynte er også en farge som kler den mer landlige stilen. Her har vi malt gamle trestoler i fargen Tidevann, som skaper en spennende fargekombinasjon med blå og grønn. Sammen med det gylne tregulvet, rottingen i stolene og brune interiørdetaljer, skapes en landlig og varm helthet. 

Mynte spisestue

Matt maling

Skjolder synes mye bedre med mørke farger enn med lyse. Derfor er det viktig å male med en maling av høy kvalitet, som sikrer at du får et vakkert sluttresultat på dine vegger. Skal du male med Mynte anbefaler vi at du prøver vår nyhet Baronesse Fløyel, som gir et fløyelsmatt resultat.

Med matt maling blir det mindre gjenskinn og man får et lunere, mykere og eksklusivt uttrykk.

Mynte spisestue stol

Grønt soverom

Mørk grønn maling er et godt valg til soverom. Mynte med sin dype grønne farge vil gi rommet en avslappende atmosfære, samtidig som den gir en vakker glamorøs farge til rommet. Skap hotellfølelsen på soverommet med sofistikerte beige toner på tekstiler som lange gardiner og sengetøy. Gi rommet det lille ekstra med mykt og stort gulvteppe ton-i-ton med de beige tekstilene.

Sengetøy fra Norvigroup.

Mynte gronn soverom

Mørkt soverom

Den mørke veggfargen på soverommet vil gjøre det enkelt å mørklegge rommet på kvelden og natten. Mynte vil endre seg mye igjennom lyset i løpet av et døgn, og du kan glede deg over den vakre grønne fargen som endrer seg i takt med lyset.  

Mynte gronn soverom