Beige stue

Beige farger

Beige er en populær farge som kan være maskulin eller feminin, dominerende eller nøytral, sart eller sterk. Denne farge har mange personligheter, og er både raffinert, elegant og røff.

Beige

Det er ikke uten grunn at beige lenge har vært en favoritt. Du får varmen og atmosfæren som særpreger beige, uten at det blir kjedelig. En stue malt i fargen Grå Ara FR1129, skaper et vakkert bakteppe som lar de fargede detaljene i rommet skinne.
beige stue

Sofistikert beige

Solstikk FR1145 bryter med solide Sandsten FR1427 og skaper et sofistikert og moderne blikkfang i rommet. Nøytrale nyanser passer også utmerket ton-i-ton med hverandre, da fargene har en komplimenterende effekt.
Beige stue

Kanin FR1104

Beige passer til det meste, og kan kombineres med både pastellfarger og andre dempede jordfarger. Den er vanvittig vakker mot lavendeltoner, og står nydelig til rent hvitt og mange grønne og blå farger. De mulige fargekombinasjonene er utallige, men det kan være greit å unngå enkelte nyanser av gult, slik at resultatet ikke ser "skittent" ut. Fargen som er brukt på veggen er Kanin FR1104.
Beige soverom