Beige stue

Beigefarger

Beige er en populær farge som kan være maskulin eller feminin, dominerende eller nøytral, sart eller sterk. Denne fargen har mange personligheter, og er både raffinert, elegant og røff.

Lune beigefarger

Det finnes mange nyanser av beige toner, men noen gir en mer varme til rommet enn andre. Lun Greige FR1422 som vist på veggen skaper denne effekten, og er perfekt sammen med interiør i lune beigefarger.

Lun beige til stue

Sofistikert beige

Beige farger har lenge vært blant våre mest solgte farger. Beige er en evig favoritt i de nordiske hjem og et enkelt valg for mange, da beige danner et lunt uttrykk i hjemmet. Beiger fargenyanser er også anvendelig i flere ulike rom, både hjemme, på fjellhytta eller i sommerhuset.

Fransk Perle FR1082 er en populær beigefarge som passer perfekt for å skape rolig atmosfære på soverommet. En myk og varm tone som skaper et klassisk uttrykk med hvite lister og andre detaljer.

Beige stue

Nøytral beige

Beige vegger passer til det meste, og kan kombineres med både pastellfarger og andre dempede jordfarger. Den er vakker mot lavendeltoner, og står nydelig til rent hvitt og mange grønne og blå farger.

De mulige fargekombinasjonene er utallige, men det kan være greit å unngå enkelte nyanser av gult, slik at resultatet ikke ser "skittent" ut. Fargen som er brukt på veggen er Elvesand FR

Beige soverom