Gulvbelegg bad

Gulvbelegg i farger

Hos Fargerike finner du et bredt utvalg vinylbelegg. Skap et moderne utrykk på kjøkkenet, badet, vaskerommet eller gangen med et vakkert og fargerikt gulvbelegg i design inspirert av mineraler og metaller.

Gulvbelegg med farger

Vinylgulv er kommet for å bli, og er slett ikke umoderne. Dagens gulvbelegg er av høy kvalitet og gir deg et praktisk gulv som holder seg fint over lang tid. Hos Fargerike kan du velge gulv blant i vakre og spreke farger, som kan gi det lille ekstra til ditt hjem.

Vinyl på rull er perfekt til både kjøkken, bad, vaskerom og gang da det ikke trekker til seg vann og er utrolig slitesterkt. Denne typen gulv er stadig under utvikling i stilsikre design og farger.

I denne gangen ser du iQ Surface - Surface DIMMED ACCENT, kombinert med vakre bruntoner og mørkt tre for et trendy utrykk. 

gulvbelegg

Vinylgulv til kjøkken

På kjøkkenet foregår det en del aktivitet rundt matlaging som krever et slitesterkt gulv. Kjøkkenet blir ofte "hjerte" av hjemmet og det tilbringes mye tid i rommet. Skap et stilsikkert utrykk med terrazzo-mønster på gulvet og matcher detaljene på kjøkkenet.

Det er ikke bare gulvflaten som må tåle en del, men også overflaten på kjøkkenbenken eller kjøkkenøya. Vinylbelegget kan også legges på andre flater enn gulvet.

gulvbelegg

iQ Megalit

iQ Megalit er en kolleksjon godkjent for våtrom. Den er inspirert av mineraler og metaller i et bredt utvalg farger. Du får et flott "steingulv" med fargerike innslag og imitasjon av flak som løfter rommet med et harmonisk og eksklusivt preg. Gulvet er 100% vanntett og slitesterkt, men må monteres av en fagperson. Kontakt din nærmeste Fargerike-butikk for bistand til utvalg og montering.

vinylgulv

Vinylgulv til vaskerom

Vinylgulv til vaskerom er et godt og trygt valg. Med iQ Megalit kan du samtidig skape et pent rom, hvor det er hyggelig å gjøre klesvasken. Dette vaskerommet er fargesatt med lyse farger i grå og beige nyanser, sammen med et lyst vinylgulv i det vakre designet med mineral-imitasjon. 

Vaskerom gulvbelegg