Gulvbelegg

Gulvbelegg i farger

En vakker og fargerik kolleksjon med gulvbelegg i design inspirert av mineraler og metaller. De stilrene vinylgulvene passer godt til kjøkken, gang eller baderom.

Gulvbelegg

Vinylgulv er kommet for å bli, i nye vakre og spreke farger. Vinyl på rull er perfekt til kjøkken, bad eller gang, siden det ikke trekker til seg vann og er utrolig slitesterkt. Denne typen gulv er stadig under utvikling i stilsikre design og farger. Vi anbefaler at du får jobben gjort av fagfolk.
gulvbelegg

iQ Megalit

Denne kolleksjonen er godkjent for våtrom og er inspirert av mineraler og metaller i lekre farger. Du får et flott "steingulv" med fargerike innslag og imitasjon av flak som løfter rommet med et harmonisk og eksklusivt preg. Gulvet er 100% vanntett og slitesterkt, men må legges av en fagperson. Dette produktet er ikke tilgjengelig på nett, men kontakt din nærmeste lokalbutikk.
vinylgulv

iQ Surface

Terrazzo-mønsteret er igjen tilbake i trendbildet og nå finner du dette designet på lekre gulvbelegg. Vinylgulvet er meget stilig til kjøkkenet, gangen eller badet, og det er perfekt å matche farger og andre materialer. Dette vinylgulvet tar gulvbelegg tilbake og viser hvor praktisk men fortsatt vakkert og stilrent rommet kan bli. Dette produktet er ikke tilgjengelig på nett, men kontakt din nærmeste lokalbutikk.
gulvbelegg baderom

Gang

Gangen er et rom som må tåle stor aktivitet og slitasje på underlaget fra venner, familie eller hund. Men du må ikke gi avkall på utseende for å få et slitesterkt gulv, dagens gulv har både ulike fargevalg og design. Med dette trendy designgulvet iQ Surface får du alt i ett. Vi anbefaler at gulvet legges av fagfolk.

Kjøkken

I dette rommet foregår det en del aktivitet rundt matlaging og middag som krever et slitesterkt gulv. For flere blir dette ofte "hjerte" av hjemmet og det tilbringes mye tid i rommet. Det er ikke bare gulvflaten som må tåle en del, men også overflaten på kjøkkenbenken eller kjøkkenøya. Vinylbelegget kan også legges på andre flater enn gulvet.
gulvbelegg