Fiskebensparkett tid for hjem

Fiskebensparkett

Fiskebensmønsteret gir et klassisk og herskapelig preg på interiøret. En slik parkett vil passer like fint i de klassiske hjem, som i de mer moderne.

Tid for hjem

I "Tid for hjem"-programmet 14. januar 2020 hadde teamet en stor oppussingsoppgave i en eldre villa. Målet var å få en moderne og bruksvennlig bolig med innslag fra det tidligere interiøret. De valgte fiskebensparkett med en børstet hvit overflate - Saga Herringbone Parkett.
tid for hjem fiskebensparkett

Mønstergulv

Det finnes ulike typer mønstergulv, men de mest populære typene er fiskeben og ruter. Mønstergulv endrer rommet og gjør det mer unikt og karakteristisk sammen med interiøret.
fiskebensparkett

Montering

Hver parkettstav leveres perfekt tilpasset og klar for å legges. Saga Herringbone krever noe mer jobb ved legging enn de andre mer tradisjonelle klikksystemene, som 5Gc. Parkettstavene blir montert i 90 grader mot hverandre, og det dannes et lekkert fiskebensmønster. Gulvet kan legges flytende, men vi anbefaler at parketten hellimes til undergulvet.
fiskebensparkett

Mørk fiskebensparkett

Fiskebensparkett kommer i ulike farger som cognac, lysegrå eller parkett med en naturlig lys innfarging. Finn den fargen som passer sammen med ditt interiøret hjemme.
fiskebensparkett mørk

Fiskebensparkett

Ønsker du mer lys inn i rommet kan det være et godt valg å velge en lys fiskebensparkett som åpner rommet. Du får frem interiøret og kan leke med dypere farger som denne lekre blå sofaen.
fiskebensparkett