Blomstrete tapet

Blomstertapeter

Store og små blomstermønster i et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene! Dekorative fugler og pressede planter i rammer, forsterker sommerfølelsen og gir et nostalgisk preg til rommet.

Romantisk tapet

Tapet med blomster kan skape en vakker og spennende stil. En blomstertapet kan transformere din vegg fra å være enkel til elegant og sofistikert. Lag din egen blomstereng med farger som flyter i hverandre, inspirert av akvarellmaling. Velger du duse farger blir tapeten mer som et bakteppe i rommet og møblene tar større plass. For stilen til dette kjøkkenet passer det godt med en romantisk og landlig stil på tapeten.

lyse blomster

Cottage Garden

Cottage Garden består av vakre, tidløse tapeter i en dempet fargeskala. Denne kolleksjonen gir deg rustikke tapeter med rolige og varme blomstermønstre som balanseres i ton-i-ton nyanser. 

blomstertapet

Landlig tapet

Det mørke, blomstrete tapetet er prydet av et håndmalt fransk jacquardmønster, som opprinnelig ble designet for tekstil. En unik tapet som gir en lun stemning i rommet. De mørke fargene i tapeten er duse og skaper ikke sterke kontraster for øyet, den kan brukes til ulike rom eller en egen fondvegg i stua.

blomstertapet

Grønne nyanser

Med denne tapeten kan du hente ut flere farger å kombinere sidevegger eller lister med. Enten du ønsker å ramme inn tapeten med kontrastfarger på listverket rundt veggflaten eller velge sideliggende vegger som males med samme grunnfarge mørkegrønn. 

Tips: Ønsker du å gi lys til den mørke tapeten kan du male listene hvit og gi et ekstra landlig preg til veggflaten.

Tapet
tapet med blomster

Moodboard

Sett tapet, farger og materialer sammen ved hjelp av bilder på mobil eller fargelameller, prøv deg frem med å skape et visuelt bilde over prosjektet ditt. Et moodboard gir deg helheten i rommet og gjør det enklere å se hvordan alt henger sammen. Trenger du hjelp til å sette sammen farger og materialer til ditt hjem? Vi tilbyr videosamtaler med interiørkonsulent.

moodboard tapet