Blomstrete tapet

Blomstertapeter

Store og små blomstermønster i et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene! Dekorative fugler og pressede planter i rammer forsterker sommerfølelsen og gir et nostalgisk preg til rommet.

Romantisk tapet

Tapet med blomster kan skape en vakker og spennende stil. En blomstertapet kan transformere din vegg fra å være enkel til elegant og sofistikert. Lag din egen blomstereng med farger som flyter i hverandre, inspirert av akvarellmaling. Velger du duse farger blir tapeten mer som et bakteppe i rommet og møblene tar større plass. For den historiske stilen til dette kjøkkenet passer det godt med en romantisk og landlig stil på tapetet.

lyse blomster

Rustikke tapeter

Tapetkolleksjonen New Heritage fra Boråstapeter består av vakre, tidløse tapeter i rustikke og nostalgiske blomstermønstre. Denne kolleksjonen gir deg rolige og varme blomstermønstre som balanseres i ton-i-ton nyanser. Perfekt om du ønsker å skape en historisk korrekt stil til ditt hjem. 

blomstertapet

Rolig blomstertapet

Blomstertapet trenger ikke å være store mønstre i sterke farger. Ønsker du å skape et lunt og behagelig bakteppe kan du velge en tapet med et rolig mønster med ton-i-ton farger. Denne beige blomstertapeten fra kolleksjonen Nara gir et sofistikert og klassisk uttrykk. Perfekt til både soverom, hjemmekontoret og gjesterommet.

Beige blomstertapet

Fargeglade blomster

Ønsker du å skape en leken og kreativ stil til hjemmet ditt, kommer du ikke utenom blomstertapet. Med tapet med blomster kan du leke deg med store og små mønstre i spreke farger. Denne tapeten fra kolleksjonen Crown kommer i flere ulike fargekombinasjoner som virkelig skaper et blikkfang i rommet. Vi sier ja til mer blomstrende og fargeglade vegger i de norske hjem!

Rosa blomstertapet

Tropisk blomstertapet

Blomstertapet trenger slett ikke være romantisk. Tapetene i kolleksjonen Cascading Gardens er herlig overdådige i et vell av farger og mønstre. Her bringes man inn i drømmende hager der tropiske planter vokser i alle retninger og dyr og fugler lever fritt.

Dette tapetet bringer en vakker lillafarge til rommet, med mønster og farge som minner oss om den populære planten Coleus. En edgy stil selv med feminine farger og mønstre. Perfekt i kombinasjon med maskulint interiør og mørkt treverk. 

Tropisk blomstertapet

Mørke blomstertapeter

Botanical er en tapetkolleksjon med et stort knippe ulike blomsterdesign. Dette mørke tapetet fremstår som varm og innbydende på veggen. Perfekt for å skape innehygge i stuerommet, eller for å skape lun stemning på soverommet. 

Mørke blomstertapeter

Moodboard

Sett tapet, farger og materialer sammen ved hjelp av bilder på mobil eller fargelameller, og prøv deg frem ved å skape et visuelt bilde av prosjektet ditt. Et moodboard gir deg helheten i rommet og gjør det enklere å se hvordan alt henger sammen. Trenger du hjelp til å sette sammen farger og materialer til ditt hjem? Vi tilbyr videosamtaler med interiørkonsulent.

moodboard tapet