Blomstrete lys tapet

Blomstertapeter

Store og små blomstermønster i et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene! Dekorative fugler og pressede planter i rammer, forsterker sommerfølelsen og gir et nostalgisk preg til rommet.

Duse farger

En vegg med blomster vil uten tvil sette sitt preg på rommet. Duse farge som er inspirert av naturen farger og former. Få naturen inn på soverommet med tapet på veggene.

Klassiske blomster

En nydelig klassisk blomstertapet med duse farger som gir liv og lys inn i rommet. Lag din egen blomstereng med farger som flyter i hverandre, og inspirert av akvarellmaling. 

blomstertapet

Bladslynger

Bli glad når du kommer hjem! Tapetet fra kolleksjonen Borosan, med sine nydelige farger og mønstre, får garantert oppmerksomhet. Et lyst, mønstrete tapet som prydes av grønne, stiliserte orekvister med brune små kongler mot den benhvite bakgrunnen. Vi har alltid elsket å inspireres av naturen, og med dette tapetet kan du ta med den skandinaviske naturen hjem.

Fargerike blomstertapet

Grønne nyanser

Et lyst og trivelig tapet med små bladslynger i grønne nyanser mot benhvit bunn. Et tett mønster i liten skala som gir et rolig uttrykk og derfor fint kan brukes på alle rommets vegger. Du kan også kombinere denne mønstertapeteten med en dus ensfarget farge på veggen.

Tapet
tapet med blomster

Borosan Easy Up 2020