Blomstrete lys tapet

Blomstertapeter

Store og små blomstermønster i et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene! Dekorative fugler og pressede planter i rammer, forsterker sommerfølelsen og gir et nostalgisk preg til rommet. For en engelskinspirert stil kan du eksperimentere med å blande flere ulike blomstermønster.

Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design. Syns du det er vanskelig å finne et tapet som passer til ditt rom? Da kommer vi gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. 

Blå blomster

Ta hagen med inne på soverommet med denne duse blå skjønnheten av en tapet. Den blå fargen og naturens mønster gir deg ro, hvile og harmoni i ditt hverdagsliv.

Eden 33540
Eden 33540
Blå blomstrete tapet

Rosa

En naturinspirert tapet med duse, men fargerike fugler som sitter på grener – hører du fuglekvitter? Sammen med interiør i naturens grønne farger, og friske blomster – har du din egen hage i stuen.

Rosa blomstertapet

Naturinspirert

Med markblomster på veggen og naturinspirert tapet med blader og blomster i en sart gråfarge – har du plutselig naturen inn på soverommet.

Agnes 33515
Agnes 33515
Grå blomstertapet soverom

Hidden Garden

Bli glad når du kommer hjem! Tapetet fra kolleksjonen Hidden Garden fra Storeys med sine nydelige farger og mønstre, får garantert oppmerksomhet. Et malerisk design som ser ut som et kunstverk i et hav av farger.

Hidden Garden 367171
Hidden Garden 367171
Hidden Garden 367172
Hidden Garden 367172
Fargerike blomstertapet

Flere fargekombinasjoner

En vegg med slike blomster vil uten tvil sette sitt preg på rommet, med sine farger og mønster som gir masse energi og et snev av evig sommer. Dette designet er å få i flere fargekombinasjoner, og de er like vakre alle sammen.

Fargerik blomster tapet

Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost!

Fargesprakende fugler

Smått og godt! Et vakkert design og ikke minst en veldig frisk kombinasjon av farger som vil sette en ekstra piff på interiøret. Sort tapet med fargesprakende fugler og blomster. Ja, de "popper" rett og slett vakkert ut av veggen. En nydelig kolleksjon med smått mønster, som passer perfekt inn i det moderne hjem. Petite Fleur, Borge.