Eksotisk Årets Farge 2022

Leve - Eksotisk og luksuriøst

Årets farge 2022 er Stråleblink FR2272. En hyllest til det vakre, livgivende lyset som får oss til å virkelig leve. Sammen med den energiske gule fargen har vi valgt ut nyanser som passer til alle rom og stiler. Bli med inn i den eksotiske stilen i gule fargenyanser.

Eksotisk eleganse

Hvem ønsker ikke å glitre litt av og til? Ikke i form av gull og diamanter, men den herlige, berusende følelsen av anerkjennelse. Legg til rette for mer glamour og berømmelse i hverdagen, og skap noe eksotisk og nytt som bidrar til stemningen rundt deg. Omgi deg med spennende og luksuriøse elementer som får hverdagen til å skinne litt ekstra.

Vegg Løvemanke FR2273, gulv Saga Hardwood Stadt Rustik Grå. Teppe Belize i Mustard, og trepersienne fra Luxaflex. Bord, lamper, glassbokser og pynt fra Light & Living.

Årets farge 2022 eksotisk

Interiør

Vi søker fortsatt mot det tropiske tema, og drømmer stadig om å kunne reise og oppleve nye eksotiske steder. I disse dager har vi kanskje et enda større ønske om å reise, og vi lengter etter andre opplevelser og impulser.

Skap den luksuriøse og spennende eksotiske stemningen i ditt eget hjem med varme gule nyanser. Gult minner oss om de varme solstrålene, og gir en helt unik atmosfære i rom. Kombiner med interiør i mørkere treverk, gull, messing og sort. Ta fram gjenstander du har funnet på reise, og la de skinne på utstilling i rommet. 

Vegg Løvemanke FR2273.

Eksotisk Årets farge 2022

Mørke tregulv

Den eksotiske stilen og gule nyanser står spesielt godt til mørkere treverk. Lyst tregulv har lenge vært en trend, men nå ser vi flere tør å velge mørkere tre på både gulv og møbler. La de gule fargenyansene og gulvet spille på lag for å skape en god helhet i et rom. Gulvet er den største flaten i hjemmet, og det er viktig å tenke på at de ulike flatene påvirker hverandre med farger.

Eksotisk Årets farge 2022

Mood board

Med eksotisk stilretning prøver vi å fange fargespill, motivkombinasjoner, ulike mønster og stemninger fra øst til vest. Skap et mood board med elementer du ønsker å få med i rommet. Dette kan hjelpe deg med å finne en klar visuell retning for stemningen i interiør.

Sammen med de gule fargene på vegger, ønsker vi i vårt eksotiske mood board å få med elementer i gull, messing, sort, stråkurver, bambus og grønne levende vekster. Prøv deg frem med å blande gammelt og nytt, loppiskjøp og reisefunn.

Eksotisk Årets Farge 2022

Gule trender

Velg og vrak i dempede grågule nyanser, til sarte lysegule, over i kulørsterk gul som tilfører masse energi. Gult i ulike fargenyanser holder seg trendmessig godt år etter år.

I 2022 vil vi se gule farger i alle varianter. Gult er en glad og energisk farge som gir oss den energiboosten vi ønsker oss nå. Gul er en utadvendt farge, får oss i godt humør og som gjør det godt å leve. 

Vegg Vinterhåp FR2279.

Eksotisk Årets Farge 2022

Gjør rommet større med gult

Et gult rom oppleves varmt og lun, og passer godt hvor det er lite tilgang på varmt lys. Du kan enkelt få rom til å virke større ved hjelp av riktig fargevalg og lys. Vær bevisst på dagslyset, og har rommet lite tilgang på naturlig lys kan gule nyanser bidra til at rommet oppleves lysere. En god regel er at gulvet skal være mørkest, veggene lysere og taket lysest. 

Vegg Løvemanke FR2273.

Årets farge 2022 Eksotisk