årets farge himmelkyss

Fargepalett Europa

På den nordlige halvkule verdsettes himmellyset litt ekstra. Vi setter opp speil for å reflektere strålene både i byer og i hjemmene våre. Vi velger lette materialer og farger omkring oss. Supplér med spennende møbler og mønster fra den kontinentale stilen, og gled deg over mangfoldet. Hold fargene få men lekre, og lek deg med gode overflater!

Himmelkyss

Himmelen rødmer til ny dag og bærer med seg en farge fylt av sødme og dybde. Fargen Himmelkyss FR2160 oppleves delikat og varm.

himmelkyss

Fargepalett

Europa
Øverst i Europa, i midnattsolens rike, lyser den sterke stjernen Vega lenge før de andre. Den konkurrerer bare med nordlyset som skaper spektakulære, evig skiftende valører, og som kan strekke seg ned og hente deg hvis du plystrer. Etterpå farger morgenlyset himmelen rosa og vi kan falle til ro.

Naturlig interiør

Når solen går opp en kald morgen og fargene glitrer gjennom skyer av frost, vil det nordiske lyset skape en unik veggfarge i ditt rom. Fargen Horisont FR1710 er inspirert av den skiftende og endeløse horisonten full av håp og muligheter.

lys stue flanell