Årets Farge 2020

Elvesand

Velkommen 2020, og til et helt nytt ti-år! Vi har denne gangen tatt for oss naturelementene og fordypet oss i en av klodens vakreste bergfragmenter – nemlig sand. Årets farge er derfor Elvesand. Ordet rommer en hel historie. Den myke sanden i stadig endring på bunnen av elven. I biter fra en stein, et fjell, en klode. Resultatet er mykt og bevegelig, akkurat som oss. Så la oss sammen verne om det naturlige.

Elvesand

Den er myk men deler opp hard granitt, som blir til sand. Sand danner igjen vakre farger, og en ny sannhet. Sanddyner har gitt en viktig inspirasjon her. Det forblåste landskapet, bølgende skaper er vakker kombinasjon. Fargen er myk og har en inspirasjon fra en av våre vakreste naturelementer sand. Årets farge er derfor Elvesand.
Årets Farge 2020 Elvesand

Myk og gyllen

Fargen er en lys beige tone med et gyllent slør, den passer perfekt til stue. Her har vi brukt interiørartikler i samme fargefamilie, men i mørkere toner. Dette gir en trygg kombinasjon og balanse mellom fargene.
Årets farge 2020 Elvesand

Sand

Vi har denne gangen tatt for oss naturelementene og fordypet oss i en av klodens vakreste bergfragmenter – nemlig sand. Årets farge er derfor Elvesand.
Årets Farge 2020 Elvesand

Gulv

Den nye trenden er et lekkert mørkt parkettgulv som gir en lun stemning i rommet. Denne moderne 1- stavs parketten har et eksklusivt uttrykk og viser fortsatt trestrukturen i gulvbordene. Dette er også selveste Skal vi danse parketten!
Årets Farge 2020 gulv

Soverom

Fargen Elvesand er enkel å kombinere med andre farger, i dette rommet har vi brukt en lekker seng fra Møbelringen i en dyp blåfarge. Blåfargen er også tatt igjen i bilde og et lekkert varmt teppe som er godt for føttene om morgenen. Nyansene fra Elvesand blir balansert med tekstilene i dynetrekket og putene som er i lyse beige toner.
Årets farge 2020 Elvesand Møbelringen

Tekstiler

På dette lekre soverommet har vi brukt tekstiler som balanseres med fargen Elvesand. Tekstilene og putene er fra Nordic Form.
Årets Farge 2020 Elvesand Møbelringen