Årets Farge 2020

Delikate sanddyner

Som duvende sanddyner gir disse fargekombinasjonene en meditativ virkning. Når farger i samme toneskala blandes blir resultatet rolig, selv med mønster, og mulighetene er uendelige. Resultatet blir balansert og perfekt som bakteppe til sterkere farger eller for å fremheve en gjenstand eller møbel.

Kakhi

Det er en nydelig dus beige tone med hint av gult. Fargen er klassisk og lekker, passer godt til alle rom. Vi har kombinert fargen med Aftentur på skapet, en mørk lillatone som fremhever elementet i rommet.
Årets Farge 2020 Kakhi

Aftentur

En dyp lillatone som skaper god kontrast mot de andre fargene i rommet. Vi har valgt å fremhevet skapet i den vakre fargen, som blir et eget interiørelement i rommet.
Året Farge 2020 Aftentur

Gulv

Trodde du vinyl på rull var gammeldags? Tenk igjen! Vi har en rekke spreke farger og mønstre som enkelt kan legges på kjøkken, soverom eller i gangen. Dette gulvet skaper et eksklusivt og moderne uttrykk i rommet. (Gulvet heter Cordoba Grey Texline fra Gerflor)
Årets Farge Gerflor Vinyl

Tekstiler

Lag på lag med tekstiler gir et hint av hotellstilen som fortsatt er en stor trend. Kombiner tynne og tykke gardiner som gir et delikat og fint lys.
Årets Farge 2020 Tekstiler