tropisk gronn

Tropisk grønn

Eksotisk og saftig. Dekadent eller klassisk. Vågalt og fantasifullt. Lek med den tropiske stilen!

Vi vender stadig tilbake til den tropiske stilen i interiørbildet. I år har vi kalt den Tropisk grønn, med fokus på det eksotiske. Det er palmetapeter og mønstre i sterke farger med innslag av blader, blomster, frukt og fugler fra varmere strøk. Stilen henter inspirasjon fra sydlige breddegrader, en trend vi også ser i motebildet nå, i alt fra servietter og dekor, til catwalken hos de store og kjente designerne.

Tropisk natt

Den hvite og den nesten sorte grønntonen spiller mot hverandre. Stilen står for fantasi, noe vågalt – nesten syndig. Veggene er lyse, i fargen Perfekt Hvit FR1400, og gulvet er malt i ruter på 50x50 cm, i fargene Perfekt Hvit FR1400 og Tropisk natt FR1450.
Tropisk Natt FR1450

Sorte detaljer og linjer

Stilen er utvilsomt positiv og leken, og tangerer nesten mot barokk. Vi har strammet den inn, med sorte detaljer og linjer og marmorimitasjoner på gulv. Tropisk natt FR1450 er en grønnfarge som er så mørk at den går helt mot det sorte. Fargens intensitet avhenger av hvilket lys man ser den i.

Tropisk grønn

Når man leker med den eksotiske stilen – kan resultatet bli dekadent, klassisk eller helle mer mot det vågale og fantasifulle. Alt avhengig av hvilke detaljer du velger. Kombiner grønne farger med frodige mønster, palmer og detaljer i sort-hvitt, og se hvor flott kontrastene spiller mot hverandre.