grønn vegg

Stille grønn

Grønnfarger med et grålig slør kan skape en polert og kjølig stil, men er også elegant, urban og raffinert.

Årets Farge 2019 og stilen Stille grønn har hentet sin inspirasjon fra TV-seriens stiliserte verden. Den er nesten på kanten litt for polert, hvor alt har sin helt klart velregisserte plass. Rommene kan minne om fasader og oppbygde scener, men man ser at bak ligger det levd liv. Det hele bærer et grå-grønt slør over seg.

Moderne grønnfarge

Stille grønn er en nokså kjølig stil som verken avslører særlig personlighet eller historie. Likevel er den en svært elegant, moderne, urban og raffinert stil. Fargene er matte og tidsriktige. Ikke minst hviler det en stillhet der som roer sinnet. En ryddig struktur uten noe særlig dramatikk, noe som gir tydelige rammer i en kanskje ellers hektisk hverdag med hurtige sceneskift.

Hotellfølelse

Hjemmet er nøye planlagt, det er harmonisk og dempet. Her er hvitgrånyanser, farger fra en slags ny pastell-fargevifte. Listene langs veggene rammer inn rommet, putene gir en anelse skarpere skjær, mens de lyse tekstilene krever lite og er balsam for sjelen. I et ganske homogent lys og med få kontraster, står Stille grønn for eleganse, kjølighet og det polerte. En stil som også kan minne litt om klassiske hoteller.

Elegant og urban

Stilen i Stille grønn, er grønnfarger med et grålig slør over seg, og fargene mykes opp i kombinasjon med gylne metaller og treverk. Stille grønn kan også fremstå elegant, urban og raffinert samtidig som den skaper en svært moderne og tidsriktig stil.

Mørke gulv

Vegger og tak er malt i Stillhet FR1466 og er den samme fargen som er brukt i stilen Klassisk grønn. Her i Stille grønn, er fargen satt sammen med et mørkt elegant gulv, Quick-Step Impressive Ultra i designet Classic Oak Brown. Dette gir en ganske annerledes opplevelse av fargen.