Lys stue

Sølvgrønn

Fargen vi finner igjen i fjellets vakre palett om høsten og i den sarte fargen bak på bladene om våren. Fargen som gir oss ro, som naturen selv.

I denne stilen er vi inspirert av den patinerte franske stilen, som er romantisk, sofistikert, tilbakelent og nesten monokrom. Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake og få ro. Vi lever i en verden der teknologien styrer hver time av døgnet, og vi både ser og forstår hvor viktig veien tilbake til naturen er.

To hovedtrender har vært å roe ned, trekke seg litt tilbake og ikke minst å oppdage hvor dyrebar naturen er. Av alle farger som var oppe til diskusjon, så vant grønt overlegent. Skogen gir oss ro, mulighet til å samle tankene i en ellers stressende hverdag, og de vakre grønne nyansene hentet rett fra naturen, blir med oss inn i hjemmet i 2019. 

Sølvgrønn

Tekstiler av lin, florlette gardiner og puter med forskjellige teksturer. Sobre, kalde vegger i sølvgrønt, som nesten ser ut som tåke. Det mørke gulvet Moskus 12, og en lampe i keramikk gir oss den franske looken. Vi vil bare krype inn og trekke oss tilbake, mens alt i livet omslutter oss.
Seng i sølvgrønt soverom.

Sølvgrønn

I en verden der teknologien styrer store deler av døgnet, er det godt å komme tilbake til naturen. Sølvgrønn finner vi igjen i fjellets myr-busker om høsten og i sarte, nye skudd om våren. Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake, om å få ro. Lik en dis som omslutter oss, og hjelper oss å lande.
Glassvaser foran sølvgrønn vegg.

Sølvgrønn spisestue

Det er akkurat som en lett tåke som dekker over det grønne – og naturen får en slags patina. Den sølvgrønne fargen oppstår. Den er myk, nesten uskarp, som i en drøm man ikke helt får tak i. Der vil vi hvile. Ved et tjern, med en svak grønn vegetasjon som omslutter oss – som i den sølvgrå disen som legger seg ømt over alt en tidlig morgen. Se vår vakre Sølvgrønn FR1460.
Sølvgrønn spisestue.

Sølvgrønn livstil

Grønt signaliserer også liv, positivitet, håp og forventning. Kanskje vil det å invitere naturen inn i form av farger, planter og tekstiler, bidra til en sterkere tilknytning til økosystemet og en grønnere livsstil?
Kurvstol foran sølvgrønn vegg.