okologisk gronn

Økologisk grønn

Økologisk Grønn går inn i den nordiske stilen med fokus på natur og den grønne bølgen. Det er dempet og mykt, og stilen passer like godt på hytta som i leiligheten i byen.

Nordisk og naturlig

Stilen er nordisk og naturlig – et symptom på tiden vi lever i. Bærekraft og bekvemmelighet står i fokus. Livsstil går hånd-i-hånd med interiør og det vi omgir oss med, og hvor mange ønsker seg noe annet enn dekadanse og eleganse.

Myk farge

Vi finner inspirasjon fra meditasjon, yoga, hipster-kultur og fra 68-generasjonens tenkemåte, men i en mykere og mer sofistikert stil. I motsetning til de andre stilene i Årets Farge, er gjenstandene og objektene i fokus, med sine unike historier. (Vegghylle, skinnkrakk og pynteting fra Light & Living).

Naturmaterialer

Rom forteller om liv i bevegelse, som en slags bok med kapitler. Om reisene, litteraturen, forholdene til andre mennesker og andre opplevelser. Stilen forteller samtidig om verdiene dine: naturmaterialer, farger fra naturen, grønne tanker og bekvemmelighet. (Puter fra Light & Living).

Grønt glass

Det er grønt glass, bruk av tre, planter, kurv og metall. Det er bærekraftig design, innslag av bambus og dempede, olivengrønne vegger - som en bakgrunn for hva livet ditt handler om og valgene du tar.