Osmo Hardvoks-Olje

.

Osmo Hardvoks-Olje er perfekt tilpasset til tregulv. Kan brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork - til innendørs bruk.

Slitesterk og enkelt vedlikehold! Osmo Hardvoks-Olje beholder treets karakter og utseende samtidig som den gir det en vann- og smussavvisende overflate som er ekstremt slitesterk. Den er meget slitesterk, enkel å påføre, renholde og vedlikeholde. Osmo Hardvoks-Olje fås i silkematt (3032) og matt (3062)

Osmo Hardvoks-Olje

Pris: 0,75 liter: 428,-   2,5 liter: 1368,-

 

Slik bruker du Osmo Hardvoks-Olje:

  • Først må gulvene rengjøres.
  • Ved påføring benytt Osmo Gulvbørster eller rullesett.
  • Start med å påføre Osmo Hardvoks-Olje langs kanter, hjørner, under ovner osv, benytt en lofri fille for pålegging og polering. Påfør tynt.
  • Resten av flaten; fordel/påfør oljen med Osmo Gulvbørste 220 mm bred. Masser oljen inn i gulvet med gulvbørsten. Etterstryk med gulvbørsten som sluttfinish i bordets lengderetning.
  • Som alternativ bearbeiding benyttes en enbørstemaskin og hvit pad. Om man bruker for mye væske kan det oppstå sprut. Evt sprut strykes ut med Osmo Gulvbørste 220 mm. La ikke maskinen stå lenge på gulvet på et sted, pga trykkmerker som kan oppstå. Ønskes økt glans, kan flaten etterpoleres.
  • Oljingsprosedyren gjentas en gang til. Før andre gang kan evt lister påføres olje for hånd ved bruk av en klut.
  • Ved første gangs behandling benyttes to strøk.

Tørketid for Osmo Hardvoks-Olje silkematt (3032) og matt (3062) er 8-12 timer, avhengig av tresort.

Padden kan gjenbrukes på andre siden, men når den ikke er i bruk må den oppbevares ute (brannfarlig første 24 timer). Eller legges i vann. Kluter og lignende behandles som brannfarlig avfall, legges i vann eller brennes.