Fargerikes Terrassefavoritter

.

Snart er sommeren her og vi vil være ute og nyte den så mye som mulig. Terrassen blir for mange det viktigste rommet i huset på denne tiden av året, og det er få ting som slår følelsen av solvarmt tre under tærne.

Tredekke står i en særstilling i Norge og duften av nybeiset tre er et sikkert vårtegn over hele landet. Vi har derfor utviklet en serie med dekkbeiser i vakre, nordiske farger. Farger som får frem løden i treverket, og som harmonerer med det nordiske lyset og våre fargetradisjoner. I dette fargekartet finner du 21 dekkbeiser og forslag til fasadefarger som passer godt til de ulike beisene. Vi håper du også finner en eller flere favoritter!

Røyskatt FR4211

 

Nøytrale Nyanser

Dette er trygge fargevalg til uterommet. Fargene er nydelige til sommerens fargerikdom og de er enkle å kombinere med sterkere farger. De nøytrale tonene i beisen får virkelig fargerikt tilbehør og frodige planter til å poppe. Dype toner i rødt og oransje er for eksempel nydelig sammen med disse dekkbeisene.

Nøytrale nyanser

Tips! Bruk fargekontraster ute. Røde og orange toner passer perfekt, som en motvekt til alt det grønne.

Brune Nyanser

Disse brune nyansene gir treverket en gyllen lød som står perfekt til de hvite og brunbeisede fasadene vi finner på mange norske hus. Fargene gir en lun og varm stemning og er nydelige sammen med tilbehør i hvitt og blått, som er mange nordmenns favorittkombinasjon.

Brune nyanser

Tips! Har du varme farger på veggen, velg varme farger på gulvet. Kalde farger på vegg passer perfekt med grå og kjølige toner. Ute kan en leke mye. Bruk sterke farger og bland ulike mønster. Blomster, ruter og striper passer perfekt i uterommet.

Bland gjerne farger og mønster for å skape et spennende uttrykk

 

Grålige Nyanser

De kjølige grå tonene passer perfekt inn i den norske naturen og gir et friskt og elegant preg til uterommet. Fremhev det naturlige ved å dekorere med steiner, drivved og stål. Disse dekkbeisene er nydelige sammen med farger som du finner i den norske skjærgården, som flaskegrønt og dempede blågrå nyanser. Friske blomsterfarger som rosa og gult skaper en kul kontrast.

Grålige nyanser

 

En farget terrassebeis vil alltid beskytte gulvet bedre enn en klar beis, uansett hvor lys farge du velger.

Elvebredd FR4005

Tips! Klassiske hvite og grå detaljer gir ro og nesten en zeninspirert følelse.

Elvebredd FR4005