Varme farger stue

Varme farger

Varme farger gir lune og trygge rom. Gylne farger, puddernyanser, krydder og jordtoner er helt perfekt om man vil skape en intim atmosfære.

Matchende nyanser

Varme farger kjennes trygt og godt å omgi seg med, og et rom med nordvendte vinduer hvor kaldt lys slippes inn, kan varme farger på veggene være med på å gjøre at rommet oppleves som lunere. Med en varm farge som for eksempel Café FR2240 på veggene og interiørdetaljer i matchende nyanser, skapes en innbydende og myk atmosfære som luner.

Café
Café FR2240
Baronesse Silke
Baronesse Silke
Brunfarger

Fargesirkel

Varme farger finner vi i den delen av fargesirkelen som er lilla, rosa, rød, orange og gul. Disse fargene får ting til å komme "tettere på", så man bør være forsiktig med å bruke dem i veldig små eller trange rom.

Fargesirkel varme farger

Lune farger

Varme farger skaper en hyggelig og lun stemning i hjemmet. Rød Sand FR1327 gir en spennende dybde til rommet. Sett et personlig preg på hjemmet ditt, ikke vær redd for utforske og prøve deg frem. Det verste som kan skje er at du må male om igjen!

Rød Sand
Rød Sand FR1327
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Lune farger rød sand kjøkken

Gultone

Ørkensand FR1336 er en varm gultone som du kan bruke på store flater uten at den blir for intens. En super farge til rom som får for lite av det varme lyset inn gjennom vinduene.

Ørkensand
Ørkensand FR1336
Baronesse Silke
Baronesse Silke
Varme gulfarger

Gir dybde

Vegger malt i varme farger kler godt mørke detaljer i resten av interiøret. Det gir en fin dybde og en lun "hulefølelse" man kan slappe av i og la seg bli omfavnet av. Muskatnøtt FR1071 er en flott bakgrunnsfarge til et lunt hjem som lar de fargede detaljene i rommet skinne.

Muskatnøtt
Muskatnøtt FR1071
Varme gråfarger