Økologisk grønn

Økologisk Grønn går inn i den nordiske stilen med fokus på natur og den grønne bølgen. Det er dempet og mykt, og stilen passer like godt på hytta som i leiligheten i byen.

Nordisk og naturlig

Stilen er nordisk og naturlig – et symptom på tiden vi lever i. Bærekraft og bekvemmelighet står i fokus. Livsstil går hånd-i-hånd med interiør og det vi omgir oss med, og hvor mange ønsker seg noe annet enn dekadanse og eleganse.

Grønt Glass
Grønt Glass FR1456
Baronesse Matt
Baronesse Matt

Myk farge

Vi finner inspirasjon fra meditasjon, yoga, hipster-kultur og fra 68-generasjonens tenkemåte, men i en mykere og mer sofistikert stil. I motsetning til de andre stilene i Årets Farge, er gjenstandene og objektene i fokus, med sine unike historier. (Vegghylle, skinnkrakk og pynteting fra Light & Living).

Grønt Glass
Grønt Glass FR1456

Naturmaterialer

Rom forteller om liv i bevegelse, som en slags bok med kapitler. Om reisene, litteraturen, forholdene til andre mennesker og andre opplevelser. Stilen forteller samtidig om verdiene dine: naturmaterialer, farger fra naturen, grønne tanker og bekvemmelighet. (Puter fra Light & Living).

Grønt Glass
Grønt Glass FR1456

Grønt glass

Det er grønt glass, bruk av tre, planter, kurv og metall. Det er bærekraftig design, innslag av bambus og dempede, olivengrønne vegger - som en bakgrunn for hva livet ditt handler om og valgene du tar.

Grønt Glass
Grønt Glass FR1456