Smakfull grønn

Ikke bare smakfull grønn, men også behagelig, hyggelig og harmonisk.

Elegant ro

Det hviler en ro over det hele. Middagsbordet er i fokus og kledd i en fotsid duk. Lysekronen og myke blomstrende tekstiler får skinne i interiøret i denne stilen, som vi har kalt Smakfull grønn. Det er en touch av engelsk estetikk, en møblert og konform stil, men likevel oser det av kos og hygge. Veggene er malt i fargen Salix Alba FR1464, og taket i fargen Nude FR2510.

Kos, hygge og eleganse

Det er avslappet uten å bli verken romantisk eller bohemsk. Gamle arvestykker er blandet med mer tidstypiske møbler. Fargene er tyngre enn i de andre stilene, og har et slør av sort i seg. Et spennende innslag mot det mørke kan være å friske det hele opp med syrlige kontraster. En palett hvor kontraster er i fokus er alltid mer interessant for øyet. Og ikke minst blir det hele mer elegant – de gule tonene skinner nesten som gull.

Pynt og tekstiler

Denne stilen viser oss det koselige, hyggelige og harmoniske - med grønnfargen som har et hint av sort i seg. Ønsker man å friske litt opp, er det lekkert med innslag av syrlige farger i pynt og tekstiler.

Rødt fremhever grønt

Det vakre messingspeilet gir herskapelige assosiasjoner, og passer godt inn i stilen. Farger med rødt i seg fremhever grønt og den effekten ser vi også her, med et tak malt i Nude FR2510. Selv om dette er en dempet nudefarge som ikke har så mye rødt i seg, trer likevel det komplementære frem, og får de grønne veggene til å skinne litt ekstra.