Energisk kjøkken med Cuba FR1188

.

Kjøkkenet er i mange hjem husets hjerte, her legger vi til rette for god mat og sosialt samvær. Hva med å skape litt energi og male veggene røde?

Energi i rommet

Rødt er en modig farge med mye pasjon! Fargen oser av energi og innbyr til å leke og tørre å bevege seg litt utenfor komfortsonen. Pulsen øker i røde rom, og kan være et godt alternativ til deg som ønsker mer energi. Røde farger er ekstroverte, glade og intense og gir rommet en sterk personlighet – og er en perfekt farge til kjøkkenet!

Kjøkken med røde vegger og hvite skap

Rødt kan også være både kjølige farger som skaper ro, og dynamiske farger med mye varme i seg. Rødt kan være farlig og pikant, men også dempet og rolig. Fellesnevneren er at rød er en farge med sterk kraft og energi! 

 

Lidenskapens farge

Et helt hvitt kjøkken med hvit innredning og hvite vegger kan fort bli sterilt og kjedelig. Ved å tilføre farge på veggene vil den hvite innredningen bli enda vakrere og fremstå som den lekreste hvite mot en annen kulør, da hvite kjøkken krever litt mer farge rundt seg for å bli lagt merke til. I dette tilfellet er det Cuba FR1188 som har fått skinne i all sin prakt i kjøkkenkroken og skaper et vakkert fokuspunkt. Rommet oppleves som en energibombe og gjør trette morgener til en fryd å stå opp til. Rødt er lidenskapens farge, og det handler om å finne akkurat den rødfargen som får ditt hjerte til å banke litt ekstra. 

Hvit kjøkkeninnredning med rødmalte vegger

Tips: Ikke vær redd for å blande flere sterke farger og mønster sammen. For en tropisk effekt kan du bruke de klare aksentfargene Fossefall FR1162 eller Ananas FR1164 sammen med de varme røde fargene.

 

Hverdagsluksus og ekstra gjester

Gulvet i det røde kjøkkenet er kledd med Ådnøy parkett. Et vakkert gulv med en struktur som gir følelse av moderne og sømløs stilsikkerhet, som spiller på lag med friske farger i rommet og bringer det sammen. Ådnøy er definisjonen på hverdagsluksus, og det ønsker vi på kjøkkenet.

Ådnøy parkettgulv, røde vegger, og røde vintagekrakker

De enkle og stilrene vintage metallkrakkene i samme farge som veggene skaper et lekent uttrykk og løsner på de stramme linjene. Ved å male noen ekstra krakker som kan stables, har du alltid ekstra sitteplasser til gjestene, som matcher kjøkkenet og tar lite plass.

Fargen Cuba FR1188 finner du under fargepaletten og stilen "Djerv lek" fra Årets Farge 2017. Dette er en stil som viser til noe gøy, eksotisk, vågalt og lekent, inspirert av Cubas djerve tanker og rytmer og Floridas fargerike assosiasjoner. Fargene er ekstroverte, glade og intense, og gir rommet en sterk personlighet, for deg som ikke er redd for oppmerksomhet.