Dekorer gulvet med mønster!

.

Farger og mønster inntar våre hjem! Dekorative tapeter pryder veggene, fargerike tekstiler på vakre puter og gardiner, og vi maler taket i farger. Vi har blitt mer vågale og tør mer i interiøret! Nå er det gulvet sin tur – nå vil vi ha mønster på gulvet!

Uansett om du skal ha et gulv på kjøkkenet, soverommet eller et vakkert gulv i stuen, har du et hav av forskjellige mønster og varianter å velge mellom. Dagens trender på gulv er veldig spennende, og vi har plukket ut noen varianter som er perfekte hvis du ønsker et unikt og spennende gulv! (Gerflor Texline, Cordoba Grey).

Hvit murvegg, mønstret gulv, hvitt skrivebord med tilhørende gullstol

Kunstverk på gulvet

Fargene i gulvet kan hentes opp og matches med gardiner, skap, bilder eller andre elementer for å skape helhet i rommet. Tarkett Extra er Nordens mest populære vinylgulv, med meget spennende design som passer perfekt til kjøkken og gang, på grunn av den høye slitestyrken. Gulvet Zig Zag i fargen beige, skaper et trendy og flott blikkfang på kjøkkengulvet.

lyst kjøkken med hvit innredning og gulv i sikksakk-mønster i hvitt og beige

Ikke la deg stoppe fra å leke med farger og mønster. Med enkle grep kan du skape følelsen av et nytt rom – som får frem din personlige stil. Vinylgulv er enkelt å legge, lettstelt og passer til alle tørre rom i huset. Tarkett Trend 240, Henna White er et lekkert design som matcher dagens interiørtrender.

Kjøkken med mørke skapdører, lyse vegger, og gulv med hexagonmønster

Sprek velkomst i gangen

Gangen er også et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Prøv et fargerikt mønster for å skape et lekent uttrykk som ønsker deg velkommen hjem. Vinylgulvet Gerflor HQR er av høyeste kvalitet, tåler røff bruk, og derfor supert til bruk i gangen. Det geometriske mønsteret på designet Diamond Blue, skaper et ungt og trendy uttrykk.

Blåmalt gang, en orange bag på et møntsret fargerikt gulv

Har du tenkt over at mønster på gulvet kan forandre hele inntrykket av rommet? Det er ikke så mye som skal til, kanskje bare et hexagonmønster på gulvet. Gulvet Tarkett Waterproof i designet Honeycomb, sørger for en stilig velkomst. Dette er gulv som også kan brukes på våtrom og tåler vann, noe som er kjekt i en gang med mye søle, vann og snø om vinteren.

Gang med trapp, benk og sko på gulvet. Mønstret gulvbelegg

Du tenker kanskje at vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du nemlig velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre og få frem din personlige stil! Bare se på denne gangen hvor gulvet er kledd med Tarkett Texstyle-gulv i designet Almeria Fawn som ser ut som fliser i forskjellige mønster. Ganske stilig!

Gang med mønstret gulv. Jakke henger på vegg og støvler står på gulvet

Gulvet som aldri går av moten

Det finnes gulv med mønster, til alle rom. Noen mønster kommer, og noen går - men det klassiske sjakkmønstrede gulvet går aldri av moten, og er perfekt for gang, bad og kjøkken. (Gerflor Texline, Damier B&W). Med et sjakkmønstret gulv kan du skape akkurat den stilen du ønsker. Enten du vil følge dagens trender eller innrede et hjem i retro-stil, vil gulvet med sjakkmønster alltid passe inn.

Kjøkken med blå vegger, mørk innreding, sjakkrutete gulv i sort og hvitt

Hvorfor velge vinyl? Vinylgulv har utviklet seg enormt de siste årene, særlig med tanke på design, som er blitt både raffinert, lekkert og veldig i tiden. Vinylmaterialet har en rekke gode egenskaper – det er enkelt å renholde, behagelig og lunt å gå på, hygienisk og støyhemmende. Et fantastisk produkt med mange mønstervalg, og muligheten for et personlig uttrykk er stor!

Et vakkert gulv blir alltid lagt merke til

Vel, du må ikke velge vinylgulv for å få mønster på gulvet. Vår vakre parkett Noble, fås i et vakkert mønster som skaper unike rom. Noble har et utseende og et design som gjør den svært anvendelig til et utall forskjellige stiler. Se vårt utvalg i vår gulvkatalog, du vil garantert finne et mønster du liker, eller om du vil gå for mørke gulv og skape et eksklusivt utseende.

Rosa rom med Noble parkettgulv i lys eik

Se det flotte parkettgulvet Noble i en vakker mønstermiks.