Ett rom - 2 stiler

.

Å velge en stil er ikke alltid like lett. Vi viser deg ett rom, i to forskjellige stiler og uttrykk. Husk at alt er lov, og det er din smak som betyr noe, ikke hva alle andre mener. Det handler om å følge sin egen magefølelse.

Norsk eklektisk

Med den nesten sorte Akeleie FR1316 på veggene, og den friske Alice FR1408 på vinduskarmene blir interiøret lekent og spennende. Med krakken i fargen Potentilla FR1319, har du en støttefarge i paletten, og det er bare å leke seg frem til slik du selv vil ha det. Nye fargekombinasjoner gjør interiørene spennende og den litt opprørske holdningen til regler og stilretninger er herlig forfriskende.

 Husk at alt er lov, og det er din smak som betyr noe

Frisk oase

Med en spenstig gul tapet skaper du solskinn, noe som gir det lille arbeidsrommet mye personlighet. Lignende tapeter fås hos Fargerike. For å forhindre gjenskinn i skjermen, er det valgt en tett duk i fargen 4554 Elements på rullegardinen fra Luxaflex, som betjenes med et hvitt kjedetrekk. Brystpanelet og karmene er malt med lys maling.

Frisk oase med solskinn på veggene

Fargebruken vår har blitt mer spennende, og vi er ikke redde for å ta sjanser. Det er en ny lekenhet i hvordan vi innreder og gjør våre hjem mer personlige. I en verden full av farger er det lett å gå seg vill, men våre lokale farge- og interiøreksperter kan hjelpe deg med å finne din stil og en fargepalett som passer for deg og ditt hjem.