En himmelblå ramme

.

Vår himmelblå nyanse Dugg FR1344, er en av de roligste fargene våre. Ved å male gulv og vegger i samme vakre blåfarge, får du et rom du aldri vil forlate.

Et rom som gir deg styrke og får deg til å overvinne hindringer, og som inspirerer til uselvisk kjærlighet. Veggene som har fått fargen Dugg FR1344 virker helende, det er som om møblene svever på det himmelblå gulvet i samme farge. Det er såre vakkert. 

Himmelblått med fargen Dugg FR1344

Detaljerte linjer

Veggen har fått pyntelister som er montert på veggen før maling. Denne estetikken gir rommet et historisk preg. De tre arealene gir også nye muligheter til å leke seg med billedoppheng i ulike størrelser og morsomme komposisjoner, da alt får en større ramme rundt. Strekene i dekorlistene gjentas i de tynne metallinjene i møblene i rommet. Stillebenet på bordet har også dratt inn elementer fra naturen; med bein og steingods, som gir noe tyngde i det luftige lette rommet, så ikke alt svever til himmels. Bord, puffer, rattanstol, lampe, vaser og pynt er fra Light & Living.

Lek deg med bildeoppheng i fastmonterte lister på veggen

Naturfargede tekstiler

Møblene og gardinene er holdt i naturfarger som gir et rolig inntrykk i rommet. Putene i den hvite stolen er fra Designers Guild. 1700-tallsgardinen er sydd av tekstilet Adisa Natural F0952/02 fra Clarke & Clarke fra Borge.

Møbler og gardinene er holdt i naturfarger

Sidegardinene har en himmelblå og en varm beige lengde som kontrast til hverandre. Sidegardinene er sydd av tekstiler fra Clarke & Clarke fra Borge, og er festet på skinne i taket. Ved å feste gardinene høyt oppe, får man en illusjon om at takhøyden er høyere.

Sidegardinene er festet på skinne i taket

Helhet med gulv i samme farge som veggene

Gulvet er malt i samme farge som veggene, Dugg FR1344. Dette gir en fantastisk helhet i rommet, et rom vi ikke vil forlate! Skap ditt eget drømmerom, kun ved hjelp av noen nye tekstiler og litt interiørmaling, du også. Vi hjelper deg med å finne den rette fargen til akkurat ditt rom.

Mal gjerne gulvet i samme farge som veggene

Fargen Dugg FR1344, finner du i fargepaletten Morgendis, for Årets Farge 2018.