Nå er det kampanjedager!

.

Nå er tiden inne for å gjøre hjemmet klart for en ny sesong med lysere dager. Kanskje er det på tide å legge det nye gulvet, male ferdig påbegynte prosjekter, eller fornye veggene med tapet? Gjør klart for våren med gode tilbud!

Drømmer du om det perfekte gulvet?

Gå våren i møte med nytt gulv! Nå kan du spare kr. 100,- pr. m² på Lauvås parkettgulv med klassiske 1-stav gulvbord, og gjøre et kupp på det vakre rustikke gulvet Heritage, NÅ 598,- pr. m² (Før 648,-). Det er ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv.Vi viser deg hvordan du gjør det.

Wicanders Wood Go korkgulv er et varmt og stille gulv som gir velvære for både kropp og føtter. Korkgulv er behagelig å gå på, lyddempende, og med sin unike varmeisolasjon gir det optimal gulvtemperatur hele året. NÅ 298,- pr. m² (FØR 348,-).

Stue med korkgulv

Fargerike har Norges bredeste utvalg av gulv - alt fra parkett og laminat til tepper, kork, vinyl og gulvunderlag. Se våre teppenyheter Fjordheim og Elverøy i trendy design som passer like godt i en stue som i et soverom, og kommer i et stort utvalg av farger!

LADY Pure Color 2,7 ltr. 35 % rabatt!

LADY Pure Color gir en supermatt eksklusivt utseende, med unik fargeopplevelse. LADY Pure Color tilfører rommet en helt spesiell lunhet og er fantastisk å bruke når du ønsker å skape et elegant og sanselig interiør. NÅ 421,- pr. 2,7 ltr. (FØR 648,-).

Lady Pure Color spann

30 % rabatt på Tyrilin Interiørbeis og Panelbeis!

Fremhever treets naturlige struktur med en vakker lød og et flott fargespill! Hos Fargerike får du nå hele 30 % rabatt pr. 2,7 ltr. på Tyrilin Interiørbeis NÅ 517,- (FØR 738,-) og Tyrilin Panelbeis NÅ 762,- (FØR 1088,-).

Tyrilin spann

Trestjerner Gulvmaling 2,7 ltr. 30 % rabatt!

De fleste gulv kan males! Trestjerner Gulvmaling er lett å påføre, hurtigtørkende og gir meget god vedheft til underlaget. NÅ 510,- pr. 2,7 ltr. (FØR 728,-).

Trestjerner Gulvmaling spann

40 % rabatt på Mandalay-kolleksjonen fra Borge!

Ønsk våren velkommen med tapet! Mandalay fra Borge er en herlig samling tapeter med farger og mønster som setter fart på den deilige vårfølelsen og ikke minst — hjemmefølelsen. Her finner du alt fra lyse, mørke og fargeglade trendy design til alle rom. Nå kan du gjøre et tapetkupp! 40 % rabatt på alle design i Mandalay-kolleksjonen. NÅ 318,- pr. rull (FØR 528,-)

Lys tapet med blomster, fra Mandalay

Enkel og rask fornyelse med bambus spiletapet. 30 % rabatt!

Bambus spiletapet kommer på rull med 2mm tykke bambusspiler, som kan behandles akkurat som panel; males, beises eller oljes akkurat slik du selv ønsker. NÅ FRA 454,-

Bambus spiletapet

Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Ta kontakt med din Fargerike-butikk.