Nå er det kampanjedager hos Fargerike!

.

Nå koster det 30% mindre å få det fint hjemme!

Har du noen uferdige prosjekter du gjerne skulle vært ferdig med før jul, så kan du gjøre gode kupp nå. Vi gir deg 30% rabatt på laminat, gulvteppe, bambus spilevegg og maling. Og nå finner du mange nye lekre farger våre butikker, i Årets Farge 2019!

30% rabatt på Lady Supreme Finish 2,7 ltr

Lady Supreme Finish er en vanntynnet oljemaling for innendørs treverk. Den har suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer. Maler du når kulda kommer, slipper du krympesprekker når det blir varmere i været. (Før 648,-). 

Slik unngår du krympesprekker når du skal male panel.

Stue med malt panel, spann i front

 

Moskus XL laminat, nå 30% rabatt pr. m²

Lun og naturtro laminat. Moskus XL er gulvet med ekstra brede bord, og med en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Det fremstår like elegant og naturlig som tregulv, og er like behagelig å gå på som heltre. (Før 378,-).

Stue ed laminatgulv, skinnstol, bok på gulvet

 

Lano Lounge vegg-til-vegg teppe, 30% pr. m²

Teppet som gir følelsen av luksus i hverdagen. Mykt og sterkt garn hvor flekker fjernes enkelt med varmt vann, dette gjelder også mot flekker og lukt etter uhell med hund og katt. Få lune rom med Smartstrand Lounge vegg-til-vegg teppe. (Før 598,-). 

Tepper har mange gode egenskaper.

Oppholdsrom med lyst vegg-til-vegg teppe

 

30% rabatt på Bambus spiletapet

Skap et lunt og stilig rom med dekorative bambusspiler på veggene som også virker lyddempende. Et produkt som er lett å legge med lim rett på veggen. Spilene kan males, beises eller oljes akkurat slik du selv ønsker at det skal se ut. Finnes i flere farger og bredder, og kommer på rull. Tilbudet gjelder ubehandlet Caramel. (Nå fra 454,- pr. m²).

Vegg med bambus, skrivebord med lampe i frint

 

Ønsker du hjemmebesøk? Vi i Fargerike kommer gjerne hjem til deg på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv, interiør og solskjerming. Kontakt din lokale Fargerike-butikk.