Tarkett Iconik Texstyle - Meton Beige - 4 m
Tarkett Iconik Texstyle - Meton Beige - 4 m

Tarkett

Iconik Texstyle - Meton Beige - 4 m

Farge:Meton Beige
Lengde:4 m
349,-pr.
m2
Hvor mange m2 trenger du?
Vi anbefaler at du regner med noe svinn på kapp og sortering
Ikke tilgjengelig på netthandel
Ikke tilgjengelig for klikk og hentTa kontakt med nærmeste butikk for bestilling

Iconik Texstyle er et vinylgulv av høy kvalitet og med bredt utvalg design. Et meget praktisk og slitesterkt gulv, som også fremstår som moderne. Et perfekt valg for kjøkken, gang, barnerom og stue.

Tekniske detaljer

Farge
Meton Beige
Bredde
4 m
Lengde
4 m
Bruksklasse
Offentlig miljø 32
Trinnlyd
19 dB
Tykkelse
2,8 mm
Undervarme
Ja
Fas
Ingen fas
Garanti
15 år
Slitesjikt
0,35 mm
Antall m2 pr pakke
4
Har underlag
Ja

Egenskaper

Iconik Texstyle er et ftalatfritt vinylgulv med tekstilbakside, som gjør gulvet ekstra behagelig å gå på, samtidig som det er lyddempende. Et vinylbelegg som er meget slitesterkt og lett å vedlikeholde med enkel rengjøring. Vinyl på rull er perfekt på kjøkken, siden det er et produkt som ikke trekker til seg vann, motstandsdyktig mot flekker og det er enkelt å holde rent. Iconik Texstyle kan legges løst på arealer opp til 50 m2. Til mindre rom kan du gjøre leggejobben selv, men til store flater anbefaler vi montering av fagfolk.

Kvalitet

At vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Velge mellom et bredt utvalg design, tidsriktige farger og livlige mønstre. Iconik Texstyle er et vinylbelegg av høy kvalitet, et praktisk og slitesterkt gulv, som også fremstår som moderne. Et gulv som er godt egnet til alle tørre rom i huset.

Andre har også sett på