Velkommen hjem

.

Bli møtt av en gang som smiler. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker. Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb.

Interiør handler mye om å vise identitet, og gangen gir et førsteinntrykk av hvem det er som bor der. Gangen er også et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Her kan du innrede med smarte skuffer, fine knagger og oppbevaringsbokser i ulike farger og mønster. Da blir hverdagen litt lettere, og du får et rom som ønsker både deg og gjestene hjertelig velkommen!

Humoristisk velkomst

Denne entréen forteller om en familie som tenker nytt, den er lun og hyggelig, men også annerledes. Tapetet fra kolleksjonen Factory style fra Borge, gir en morsom illusjonseffekt og vitner om at familien har en god dose humor. Den morsomme krakken er fra Verket Interiør, og den blå krukken er fra Broste.

Spennende tapetvalg i gangen, gir en morsom velkomst

Et sortmalt tak i matt maling i fargen Havdyp FR2515 er vågalt, men mot de kalde blåtonene på veggene blir rommet sofistikert og stilig. Gulvet heter Monza 3 grey og er fra Tarkett. Gardinen fra Clarke & Clarke, Borge

Mørke tak, gir en spennende effekt

Fargerik velkomst

Knall rosa er en farge som gir deg energi til å ta fatt på dagen, og som ønsker deg velkommen hjem med et stort smil. Gangen er det perfekte stedet for de litt ville fargene som kan virke voldsomme i andre rom. Prøv å kombinere flere knallfarger for et personlig og morsomt uttrykk. Du blir garantert i godt humør! Denne gangen har fått fargen Potentilla FR1319 på veggene, og en matchende liftgardin fra Luxaflex. De gule hyllene, knaggene og taklampen er malt med Solstikk FR1145.

Fargerik velkomst med Potentilla FR1319 på veggene

Grått og rødt i en frisk kombinasjon. Trappen og vinduet er malt i fargen Bloody Mary FR2505, og gulvet er Aquaralle Istanbul, Grey, 24554001 fra Tarkett.

Aquaralle Istanbul fra Tarkett

Naturlig og søt velkomst

Dus rosa møter her sarte nyanser av grønt, grå og lilla i en delikat og frisk kombinasjon. Det mønstrete tapetet Designed for Living og afrikanskinspirerte elementer i tre og bast gir rommet tekstur og et eksotisk preg. Døren til yttergangen samt ytterdør er malt med matt maling i Kanel FR1329. Den nærmeste veggen er malt i Mars FR1330, og døråpning nærmest er malt i Pastelldrøm FR1328.

Stolen er malt i Heksetimen FR1134

Myke farger og tekstiler som ønsker deg velkommen hjem. Stolen er malt i Heksetimen FR1134, kommode er malt i Franskbrent FR2506 og garderobeskapet har fått fargen Mars FR1330 og er malt med matt maling.

Kommode er malt i Franskbrent FR2506

Velkommen inn

Når man har tre barn, en hund og mange venner som ramler inn døren trenger man en gang som er enkel å holde ren og pen. Aquarelle Honeycomb Tile fraTarkett, er et vinylbelegg som er både praktisk og stilig.

Vinylbelegg er både praktisk og stilig

Trappen er malt i fargen Heksetimen FR1134, og blir matchet med en gulvampe med gullskjerm fra Light & Living. Vi sier bare; Velkommen inn!

Trappen malt i Heksetimen FR1134