Beis – naturlige vakre vegger

.

I Norge har vi lange tradisjoner med transparente overflater, spesielt ute. Fra gammelt av laget en dette selv. Pigmenter en fant i naturen skapte vakre overflater og nydelig patina. Men tidene forandrer seg, vi setter strengere og strengere krav til omgivelsene våre. Både når det gjelder holdbarhet og miljøkrav. Våre farger og produkter er utviklet med dette i tankene.

I fargekartet Fargerikes Utendørs Favoritter har vi samlet 12 nydelige farger til ditt hjem. Treverkets lød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Til både moderne og tradisjonelle hjem kan du velge dette med stor trygghet. Ekstra lekkert er det når en setter det hele sammen med en rustikk mur i skifer eller glatt murvegg. Kontraster i materialer er vakkert for både øye og sinn.

Brun Beis

Transparente, brune toner er tidløse og vakre. Det minner oss om tjærebeisede skigarder og hyttevegger, og bærer med seg et nostalgisk preg. Uttrykket kan likevel bli moderne og sofistikert, særlig når du bruker de mørkeste fargenyansene. Beis gir treverket ekstra glød, slik at treverket får muligheten til å skinne og vise fargespillet i strukturen, effekten er ganske annerledes enn med dekkende maling.

Naturlige vakre vegger med brun beis

Beis gir treverket ekstra glød

Tidløse og vakre bruntoner

Grå Beis

Beis brukes mer og mer på moderne arkitektur, og beis i gråtoner er blitt særlig populært den siste tiden. I dette fargekartet gir vi deg alt fra myke, lyse gråtoner til de mer dramatiske og mørke nyansene. Grå beis er nydelig i vårt nordiske lys og er et stilsikkert og sofistikert valg.

Naturlige varkre vegger med grå beis

 Beis er populært på moderne arkitektur

Når man velger utendørsfarge er det viktig å tenke på omgivelsene og at fargen skal passe inn. Da må man ta hensyn til arkitekturen på huset, fargene i nabolaget og til naturen rundt som hele tiden er i endring og skifter farger. Hvilken farge kler ditt hus? Les mer om husfarger her.

Grå beis er nydelig i vårt nordiske lys

Last ned fargekartet Fargerikes Utendørsfavoritter

Les mer