Baronesse Heftgrunn

.

Baronesse Heftgrunn er en vanntynnet grunning som gir god vedheft på de fleste underlag innendørs. Produktet er hurtigtørkende, lett å slipe og kan overmales med både vanntynnede og oljebaserte malinger.

Baronesse Heftgrunn gir god vedheft mellom topp og bunn. Til panel, listverk, dører, vinduer, karmer og møbler innendørs. Den har gode påføringsegenskaper og god dekkevne, og er tilnærmet luktfri. Baronesse Heftgrunn har god utflyt, gir en skjoldfri, jevn og matt overflate som er lett å slipe.

Baronesse Heftgrunn gir god vedheft

Pris:
• 0,9 ltr. 238,-
• 2,7 ltr. 438,-
• 9,0 ltr. 1228,-

Bruksområde: Brukes innendørs på de fleste underlag som treverk, MDF-plater, bygningsplater, interiører i laminat, veggvinyl, miljøstrie, keramiske fliser, plast og glass.

Forbehandling: Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler. Tidligere malte flater rengjøres med Baron Husvask. Kvister isoleres med vanntynnet kvistlakk. Ujevnheter sparkles med egnet sparkel for de enkelte underlag.

Bruk: Påføres med malerull eller pensel beregnet for vanntynnede produkter. Påfør så fyldig at du oppnår god utflytning uten penselstriper. På sugende underlag bør Baronesse Heftgrunn tynnes inntil 10% med vann. Mattslipes og avstøves før påføring av toppstrøk. Temperaturen under påføring og tørk må være over +5ºC. Baronesse Heftgrunn har lang åpentid, men er støvtørr etter 30 minutter og overmalbar etter 10 timer.