Lune soverom for kjølige netter

.

Høsten er i full firsprang og vi går mot kaldere tider. Da er det godt å trekke seg tilbake etter en lang dag, på et lunt og godt soverom - for en god natt med søvn.

Soverommet er det viktigste rommet for å koble av og bli uthvilt til neste dag. Dagene blir kortere og nettene blir kaldere, da er det perfekt med myke tekstiler og lune farger som skaper et soverom det er godt å være i når kulda setter inn. Det gjelder å gå for følelsen av velvære, både når det gjelder materialer og farger. Vi viser deg et knippe soverom som får frem den lune og gode følelsen.

Miks og match

Mørke farger gir en luksusfølelse på soverommet, og tusen og én natt trekker oss mot varme rødnyanser og dynamiske og eksotiske mønstre. Dette soverommet er innredet med varme farger, et mykt teppe, og en stor sengegavl. Veggene er malt i fargen Hjerterdame FR1193, og med en herlig mønstermiks på puter, gardiner, sengeteppe og himmel, blir rommet både spennende og innbydende.

Miks og match med tekstiler i forskjellige mønstre

La deg inspirere av Østen

Skap et moderne og frekt soverom i sort og rødt. Lek med kontrasten mellom frodige mønster som dette tapetet Decor Maison fra Fantasi Interiør, og sorte detaljer - dette strammer opp rommet. Med sengetøy i harmonerende farger og forskjellige puter får du en herlig helhetsfølelse. Himmelsengen er malt i Heksetimen FR1134. Gulvet er Moskus 12 i Hvit Eik, rullgardinen er fra Luxaflex, og putene er fra Green Apple.

Lek med kontraster

Tepper, en myk start på dagen

Tepper har flere gode egenskaper til soverommet, det demper lys, binder støv og ikke minst gir det en deilig og myk følelse. Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da det finnes tepper som er antibakterielle. Det er sunt for både for foreldre og barn, og gir en lun atmosfære på soverommet.

Skap en lun atmosfære med tepper

Lyst og lunt

Få det lunt på soverommet med et deilig og mykt teppe som Soft Touch. Sett bena på et vakkert og komfortabelt teppe hver morgen, og opplev den gode følelsen det gir. Teppet holder seg flott i lang tid, og fås i mange vakre farger som kan tilpasses enhver stil og smak.

Lunt og godt med vegg-til-vegg teppe

Stå opp med en følelse av luksus

Dette soverommet er malt i fargen Kanin FR1104, og har fått et mykt vegg-til-vegg teppe. Med gardiner fra gulv til tak gir det oss en deilig avslappende følelse av luksus på soverommet. La drømmene komme.

Gi soverommet en følelse av luksus med hotellstilen

 

Sov godt med blått

Mørke blåtoner gir en følelse av ro og harmoni og er perfekt til soverommet. Dette soverommet har tapet fra kolleksjonen Cosmopolitan fra Borge. Her synker du ned i myke tekstiler og kjenner at pulsen senker seg etter en travel dag. Med et lunt vegg-til-vegg teppe som Smartstrand Lounge, og stoffer i fløyel og silke får du følelsen av å bo på et elegant luksushotell. Detaljer i gull er nydelig til de dype fargene og gir det hele et glamorøst preg. Her er det lett å drømme seg bort! Kommoden er malt i Longyearbyen FR1041, tekstilene er fra Green Apple, og trepersiennen er fra Luxaflex.

Lunt med blått

Skap lunhet

Varme farger gir lune rom og skaper en følelse av nærhet. Gylne farger og jordtoner toner er perfekt når du vil gi rommet en intim atmosfære og et sensuelt preg. Dette soverommet i dempede naturfarger med sjokoladebrune og grønne tekstiler fra Pagunette, kjennes det trygt og beroligende. Headboard og sengeteppe er sydd av tekstiler fra Green Apple. Her i naturens egne farger sover man godt.

Gylne toner gir et sensuelt preg til rommet

Dekorer veggene

Tapet med mønster gir dybde og karakter til rommet, og er et supert alternativ til soveromsveggene for å oppnå en rask stilendring. Et tapet som Origine fra Storeys skaper et lunt og deilig inntrykk på soverommet, helt perfekt nå som vinteren og kalde netter er i anmarsj.

Tapet med mønster gir soverommet karakter