Bad med en annen vri!

.

Det skal så lite til for å piffe opp det hvite badet! Enten du gjør det med mønster eller spreke farger, kan du skape din egen oase av velvære. Lag din egen vri på det! Hva med å la gulvet fortsette opp på veggen?

Badet, den herlige og avslappende frisonen i huset - ditt eget lille spa! Her kan du ta en velfortjent pause fra hektiske hverdager. Men vi ønsker vel litt wow-effekt på badet, gjør vi ikke?

Forfriskende badeluksus i farger

Det er lett å finne roen i grønne rom. Her kan man lade batteriene og hente energi. Teblad FR1358 er en flott farge å bruke på baderomsveggene, her får du en flott og glad start på dagen. Den friske energiske fargen som med sin intensitet fungerer som en energipille i rommet. Den lille krakken er malt med Vårnatt FR1356.

Bad med blå fliser og grønnmalt vegg

Men hjemmespaet trenger ikke være i grønne og blå farger, fargesirkelen har mye mer å by på. Disse varme og voksne nyansene av rødt gir ro og harmoni i rommet. Badekaret med de flotte løveføttene er malt i fargen Rød Fløyel FR1196, og den matchende veggen har fått den dristige fargen Cosmopolitan FR1194. Med dype rødtoner skapes en følelse av luksus, så her kan badet bli opptatt lenge!

Rødt badekar med løveføtter, i et bad med røde vegger

Skap en helt unik sjarm i hjemmet! Dekorer nesten hva du vil med fleksible plater laget av ekte skiferstein som kan brukes inne og ute! Kanskje noe for ditt bad? Oppdag nye muligheter – med steinfinér. 

Vakkert fargeuttrykk med kalkmaling

LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk. LADY Minerals bør ikke brukes i våtsonen, men er et flott alternativ for å skape et vakkert fargespill på vegger som ikke er utsatt for vannsprut. I slitasjeutsatte områder og ved risiko for vannsøl anbefales påføring av LADY Minerals Sealer.

Grå kalkmaling på bad. møsntret gulv og hvit innredning

Kle veggene med gulv

Vinylgulv til våtrom på veggene, en absolutt spennende effekt og kanskje noe uventet – men en veldig morsom vri på badet. Det er ikke bare stilig, det er i tillegg veldig praktisk da det er lett å rengjøre og tåler vann.

Enten du ønsker et bad med friske sterke farger eller et lekkert rom i duse toner for avslappende rolige timer, finnes et design for deg – for her er det mye å velge i. Dette badet er kledd med gulvbelegget Provence cream, fra Gerbad. 

Vegger i dusj kledd med mønstret vinylgulv

Men husk, hør på råd fra fagfolk, og ikke minst er det er viktig å få en faglært til å legge gulvet. Da får du det vanntett! Drømmer du om nytt gulv? Se vårt utvalg.