Prima Ballerina, lett som en fjær

.

Det er heldigvis ikke slik lenger at jenter bare skal ha rosa og gutter blått. Det er lov å bytte, blande og ombestemme seg, prøve og feile. Men vi har jo selvsagt ikke glemt den lille prinsessen!

Rommet som bare var for jenter, med dukker, tyll og fløyel, bilder og smykker. For har ikke nesten alle jenter en eller annen gang hatt det rosa rommet? Nå finnes et stort utvalg av tapeter i nettopp rosa, og dette flamingo-tapetet er jo perfekt på et jenterom. (Colourful Living, Borge).

Rosa flamingotapet på et jenterom

Rolig mønster i et klassisk hjem

Lekne og duse tapeter med aktuelle farger og mønstre med design som egner seg både i moderne og klassiske hjem. La deg inspirere av figurer, prikker, striper, former og mønstre i masse herlige fargevarianter, i denne eventyrverdenen kan alt skje. Dette prinsesseverdige rommet har fått duse sløyfer på veggen, akkurat passe til en liten ballerina. (Upstairs Downstairs, Storeys).

Liten rosakledd ballerinajente hopper i en rosa sofa

Florlette fjær

Med tapet kan du enkelt lage et lekent og inspirerende miljø på barnerommet. En frisk og morsom tapet skaper glade rom med glade barn. Ingenting er for mye og ingenting er feil, det er det som er så flott med barnerommet. Start med en morsom mønstervegg. Hva med lekne og luftige fjær som svever rundt i rommet der prinsessen på erten skal sove. (Four Seasons, Storeys).

Rosa tapet med fjær. Stor seng med rosa sengetøy

Den stille fargen

Duse farger som svever gjennom rommet, så nydelig og sart. Rosa blomster på lys bakgrunn. Tapet er en unik og morsom måte å pynte og gi personlighet til barnerommet på, og valgmulighetene er mange. Dette tapetet er en prinsesse verdig. (Borosan Easy-up 17, Borge).

Hvit tapet med rosa blomster

Rosa passer veldig godt til mange andre farger, har du sett hvor flott det er med rosa og grønn?

Rosa rom med skråtak. Seng, vindu med kaktus