Prima Ballerina

.

Det er heldigvis ikke slik lenger at jenter bare skal ha rosa og gutter blått. Det er lov å bytte, blande og ombestemme seg, prøve og feile. Men vi har jo selvsagt ikke glemt den lille prinsessen!

Rommet som bare var for jenter, med dukker, tyll og fløyel, bilder og smykker. For har ikke nesten alle jenter en eller annen gang hatt det rosa rommet? Enten det var den romantiske prinsessedrømmen, eller den litt tøffere varianten med ruter i retrostil.

Rolig mønster i et klassisk hjem

Lekne og duse tapeter med aktuelle farger og mønstre med design som egner seg både i moderne og klassiske hjem. La deg inspirere av figurer, prikker, striper, former og mønstre i masse herlige fargevarianter, i denne eventyrverdenen kan alt skje. Dette prinsesseverdige rommet har fått både striper (140896) og blomster (140912) i rolig og dus harmoni som matcher hverandre utmerket. Begge tapetene er fra Borge, Sophie Charlotte.

Prima ballerine soverom for små prinsesser

Rosa variasjoner

Med tapet kan du enkelt lage et lekent og inspirerende miljø på barnerommet. En frisk og morsom tapet skaper glade rom med glade barn. Ingenting er for mye og ingenting er feil, det er det som er så flott med barnerommet. Start med en morsom mønstervegg. Eller hva med tre litt nøytrale, også èn med skikkelig trøkk, enten det er til prinsessen eller Frøken Bøllefrø.

Rosa tapetvariasjoner til ekte prinsesser og ballerinaer

Den stille fargen

Duse farger som svever gjennom rommet, sterke farger med futt og fart, store mønstre og små mønstre, og tidløse og elegante design med delikate skimmereffekt. Tapet er en unik og morsom måte å pynte og gi personlighet til barnerommet på, og valgmulighetene er mange. Nå kan du også dekorere døren, eller bare en del av veggen, med fototapet. I dette rommet er døren dekorert med en tapet som inspirerer en ekte ballerina. Dette er en fototapet (104572) fra Borge.

Tapetser bare en lite del av veggen, eller døren

Tapeter til inspirasjon for ekte prinsesser og ballerinaer