Palmetapet og blå fargepalett

.

Liker du den botaniske trenden med palmer, og er du glad i blått? Ja, hvorfor ikke kombinere dette, du behøver ikke velge. Vi sier ja takk, begge deler!

Jungelfeberen fortsetter. Dette palmetapetet fra kolleksjonen Kwai fra Borge, en av Fargerikes topp 17 tapeter! Og vi forstår hvorfor! Med sine lange elegante palmeblader i lys blått på hvit bakgrunn, er dette tapetet både glamorøst, tidsriktig og utrolig vakkert. Den byr på nydelige metalliceffekter på palmebladene, og spennende effekter skapes i rommet når lyset skinner inn.

Spisestue med palmetapet, blå palmeblader på hvit bakgrunn

Vakre blå glassvaser ton-i-ton pynter opp på bordet. Her er det blåfargen i tapetet som er hovedfargen i rommet, og den er hentet frem i forskjellige elementer i interiøret. Det blå teppet, glassvasene og stolene er fra Light&Living.

Glassvaser i forskjellige blåtoner pynter bordet

Harmonisk kombinasjon

Den tropiske trenden gir oss feriefølelsen hver eneste dag. Det gjør noe med oss, både palmebladene og den blå fargen. Med denne kombinasjon kan du innrede et hjem du kan senke skuldrene i. Innta hjemmet, og nyte de vakre omgivelsene. Veggfargen i stuen er malt i fargen St. Pauls Blue.

En tapetvegg med palmer, en blåmaltvegg, matchende skap og gulvteppe

Pipe og peis må ikke være hvitt, resultatet blir ganske så lekkert om den får samme farge som resten av rommet. Det vil binde rommet sammen og skape helhet. Putene og puffen er fra Fargerike.

Peis malt i blått, gulvet er pyntet med puter i front

Vis frem det du er glad i

Et konsollbord er perfekt til favoritt-tingene dine, her kan du dekorere og lage din egen utstilling med det du liker best, og veggfargen kan hjelpe deg. Farger kan hjelpe til med å fremheve hverandre. Den blå veggen gjør at blomstene og lampen "popper" i rommet. Gjør interiøret spennende ved å bruke komplementære farger. Lampen og Lysestakene er fra Light&Living.

Konsollbord pyntet med lamper, lys og vaser

Dette vakre mønsteret kommer i 6 lekre fargevarianter, fra det duse og rolige til den mørke varianten som uten tvil vil sette sitt preg på rommet. Her kan du skape spennende effekter til de fleste rom, og et godt grunnlag for mange fargepaletter. Tapetkolleksjonen Kwai fra Borge er absolutt verdt å ta en titt på. Du finner boken i våre Fargerike-butikker.

Tapet med palmedesign i i forskjellige fargevarianter

Tapet med palmedesign i i forskjellige fargevarianter

Tapet med palmedesign i i forskjellige fargevarianter

Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. Med vår kompetanse kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Vi kommer gjerne hjem til deg, for å finne det perfekte tapetet til ditt rom. Ta kontakt med din Fargerike-butikk.

Tapetbrosjyre for soverom