Mørk eleganse

.

Stikkordene er hygge og kos, trendbegrepene som brer seg akkurat nå. Vi vil ha det koselig, lunt, varmt, mørkere og mer frodig. Det er trendy å ha det lunt og hyggelig!

Tiden er inne for å være rause og ikke spare på noe. Alle veggene skal tapetseres, ramme inn rommet og gi oss den stemningsfulle og lune atmosfæren. Gardinene skal opp igjen – de er i vinden som aldri før, sammen med puter og blomster. Vi skal kose oss! Vi ønsker oss en frisone fra hektiske hverdager, et sted hvor vi kan lene oss tilbake og puste ut. Det gjør vi ved å bringe farger, tekstur og mønster inn i hjemmene våre. Vi skaper vår egen luksuriøse hotellstil, hvor vi kan slappe av. Dette tapetet fra Moonlight fra Storeys tilfører rommet en fantastisk dybde med sitt store blomstermotiv.

Moonlight - Storeys

Et lunt og hyggelig soverom innbyr til en god natt med søvn. Dette tapetet fra Origine - Storeys, i gylne jordfarger, sammen med tekstiler i forskjellige strukturer - gir en god porsjon følelse av luksus.

Origine - Storeys

Mørk og elegant tapet fra Moonlight – Storeys, med en touch av røffhet. Et klassisk mønster som med hell kan brukes sammen med moderne interiør. Skape din egen hyggelige oase for kos og trivsel, med et personlig innredet hjem. Mørke vegger gir et eksklusivt uttrykk.

Moonlight - Storeys

Gi veggene et snev av glamour med dette elegante tapetet fra Moonlight - Storeys. Et hypnotisk mønster som gjør det hele litt uvirkelig. Utfordrende og spennende!

Moonlight - Storeys

Mørke toner og rolig eleganse på soverommet. Et eksklusiv og elegant tapet med delikat fjær-mønster, fra kolleksjonen Glitter&Stas fra Borge.

Glitter&Stas - Borge

Spennende med glitrende vegger. Dette tapetet har en overflate som gir et elegant uttrykk i rommet. Tekstur og mønster er med på å gjøre rommet lunere og koseligere å være i.

Glitter&Stas - Borge

Geomterisk mønster i en dempet jordfarge, som også finnes i mange flere farger. Dette tapetet løfter virkelig rommet, ved å tapetsere alle fire veggene. Moonlight fra Storeys.

Moonlight - Storeys

Et rom med en eventyrlig undertone. Det bugner av farger, mønstre og teksturer - her vil vi krype opp i sofaen og kose oss. Kos og hygge er trendy!

Moonlight - Storeys