Hvitt på Hvitt

.

Rent og uskyldig med sine lyse farger og duse mønster. Ja du kan tapetsere med hvitt, uten at det blir kjedelig.

Hvite vegger behøver ikke være kjedelige. Med en lys tapet med litt mønster får du dybde og et rolig behagelig uttrykk i rommet. Elegant og sofistikert, med en myk og komfortabel fargepalett. Dette tapetet fra Only One - Borge, passer til alt og er et must på alle fire vegger. Den skaper en lun og god atmosfære.

Pent, delikat og kan brukes i hvilket som helst rom

Det finnes utrolig mange lyse farger som er flotte å bruke sammen med hvitt, og ved å bruke en tapet som har mønster i blanke og matte flater - skaper du en spennende effekt. Disse mønsteret tapetene fra Silence – Khroma, har så duse farger at du ser det først når du kommer veldig tett på. Tapeteter som enkelt kan kombineres med mange farger.

Sats på et rent uttrykk med hvit tapet

Tapeter som enkelt kan kombineres med mange farger

Tapeter som enkelt kan kombineres med mange farger

Rene og uskyldige med sine lyse farger og duse mønster, uten at det blir kjedelig. Pent, delikat og kan brukes i et hvilket som helst rom, og med stor enkelhet på alle fire vegger.

Sats på et rent uttrykk med hvit tapet

Luftig og feminint uttrykk, her med tapet fra Silence - khroma. Tapet med litt farge er flott i et ellers så hvitt rom. Fremdeles lyse og luftig omgivelser i et rent uttrykk.

Luftig og feminint uttrykk