Historiske tapeter fra en annen tid

.

Hent tiden tilbake med historiske design fra 1500-tallet til 1920-tallet.

Vi har tatt en titt på kolleksjonen Anno fra Borge, tapetene som har en historie å fortelle. 

Historiske vegger

Rosene strekker seg fra de helt rene, lyse og naive, til de avdempede, sofistikerte og rett og slett fantastiske. En vakker tapet som fanger naturens tidløse sjarm, med romantiske maleriske motiver som henter tiden tilbake, og gir de nytt liv dagens hjem.

Gammeldags tapet fra en annen tid, med roser

Tidsriktig den gang, og nå. Tapetet gir deg en spasertur gjennom vakre hager med klatrende blomster. Et blomstermønster som løfter, gir skjønnhet til rommet, og gjør det til en drøm å stå opp om morgenen. Lekkert og delikat, med mønster og farger i en herlig blanding.

Tapet med blomster på lys bakgrunn.

Energiske, men samtidig så sarte. De rosa blomster som klatrer oppover veggen på den mørke bakgrunnen, skaper kontraster på en fantastisk måte. Vakker og livlig tapet som får en til å tenke tilbake i historien. Rett og slett en vegg full av historie.

Ferskenfargede blomster på mørk bakrunn, i et soverom

Nytt liv i nåtidens hjem

Skap din egen historie. I kolleksjonen Anno kan du velge blant mange design hentet fra 1500-tallet til 1920-tallet. Noen er historiske, andre er hentet fra både slott, herskapshus og villaer.

Tapet med preget blomstertrtykk, i vakker gulltone

Vi elsker dette gamle geometriske mønsteret, som er like aktuelt i dag. Et sjablongtrykket design fra midten av 1800-tallet. Så klassisk, og så trendy, stilen velger du selv – for dette kan kombineres med mye.

Tapet med sjablongtrykk fra 1800-tallet

Alle tapetene er fra kolleksjonen Anno, fra Borge.

To mønster i ett og samme rom, DET er gøy! I vår nye tapetbrosjyre får du mange tips til hvordan du bruker mønstermiks med tapet, og de siste tapettrendene for soverom.