Gulv til badet

.

I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet. Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Du må ikke det!

I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom. Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over 40 lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Fra ensfarget til imitasjoner med fliser hvor marokkanske mønster sender deg rett inn i 1001 natt, til runde stener vasket av havet. Har du lyst kan du bruke malt panel på veggene eller hva med glatte platevegger? Ulik glansgrad på malingen vil sette sitt preg på uttrykket. I vinylgulv-kolleksjonene våre har vi også fargene som setter deg rett inn i en hvilken som helst stil. Enten du ønsker et rom for barna med friske sterke farger eller et lekkert rom for avslappende rolige timer!

Badekar på sjakkmønstret gulv

Men husk, hør på råd fra fagfolk, og ikke minst er det er viktig å få en faglært til å legge gulvet. Da får du det vanntett!

Vi viser deg samme bad, stylet med ulike farger:

Ønsker du romantisk sommer, sjø og en spafølelse da er de blå og grønne tonene helt fantastiske. Blå og grønne toner gir rommet en følelse av renhet!

Blått og hvitt bad

Som en kontrast til dette har vi hotellstilen, med stramme former og mørkere tilbehør. Våre beste tips til begge stiler er: håndklær med frynser, knagger, småmøbler og speil!

Hvitt bad med mørkt tilbehør

Finn flere inspirasjonsartikler.