Duck Egg Blue + Mandarin Chic

.

Blått er en farge som kan kombineres med de fleste andre farger, enten du ønsker en palett med spennende kontraster eller mer harmoniske nyanser.

I denne stuen er veggene malt i den sarte fargen Duck Egg Blue FR1111. Kontrastfargen i dette miljøet er den sterke rødorange Mandarin Chic FR1140. Fargen er brukt på puter, i gardinmønsteret og på lampeskjermen.

Det plommefargede teppet fra Danfloor gir en god balanse til den lyse nyansen. Den hvite sofaen er fylt med vakre tekstiler i ulike mønstre og sterke farger i en miks-ikke-match-kombinasjon som sørger for en personlig stil. Vase, skåler og pyntegjenstander i skinnende gull gir et glamorøst uttrykk som sammen med tapetet i naturfiber utgjør prikken over i'en i dette spennende interiøret. Gullpuff fra Mizzoni/Milla Boutique, og den store hvite vasen er fra Magazin.

Stuevegger malt i fargen Duck egg blue FR1111

Tips! Det er enkelt å trekke om en kjedelig lampeskjerm i ditt favorittekstil. Saks og tekstillim er alt du trenger.

Match med tapet

Gulltapet ORI 7012 fra Omexco pryder den ene veggen, i godt selskap med Duck Egg Blue FR1111. Duken er et tekstil fra Coordonne Ortega i fargen Aubergine 1070100. Lampefoten er stylistens egen, skjermen er trukket med silkesateng i fargen pimpernell fra Ian Sanderson.Vase fra Milla Boutiqe, og hylle fra Room. Hvit boks fra Magazin, og glassflaske fra Balzac.

Trekk om din gamle lampeskjerm i ditt favorittekstil

 

Fyll på med tekstiler

Puter og gardiner sydd i tekstilene ikatmønstret Harun Cayenne og sateng Silc i fargen pimpernell, fra Ian Sanderson. Oransje med geometrisk mønster, duralee 15155 col 394 mango fra Green Apple, bomullssateng Duckeggblue 6034743 fra Casamanca.

Puter sydd av forskjellige tekstiler

Gardin i ikatmønstret tekstil

Duck Egg Blue og Mandarin Chic er gode fargekombinasjoner