Gjør et gulvkupp!

.

Har du en drøm om det perfekte gulvet? Nå kan du gjøre et gulvkupp på parkett og laminat!

Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink med parkett. For dette er gulvet som eldes med verdighet. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Det er heller ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv.

SAGA Herringbone parkett NÅ 498,- pr. m² (Før 798,-)

SAGA Herringbone er en unik og vakker parkett 1-stav eik i fiskebensmønster. Fiskebensmønsteret gir et klassisk og herskapelig preg på interiøret. En slik parkett vil passer like fint i de klassiske hjem, som i de mer moderne. Gulvet er overflatebehandlet med slitesterk mattlakk. Fås i to ulike design; White og Grey.

Parkettgulv i stue

SAGA Exclusive parkett, NÅ 398,- pr. m² (Før 598,-)

SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett i eik. Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi laget et sortiment med et eksklusivt uttrykk. SAGA Exclusive gir rommet både karakter og et naturlig utseende. Parketten er overflatebehandlet med slitesterk mattlakk og kommer i to ulike design; Rustic Brushed og Silver.

Parkettgulv i stue

SAGA Elegant parkettgulv, NÅ 348,- pr. m² (Før 518,-)

SAGA Elegant er vakre 1-stavs gulv i eik med tidsriktige innfarginger og en lett børstet overflate som er behandlet med en slitesterk mattlakk. Dette er et elegant gulv med smale 1-stavs bord, noe som gir gulvet et nettere utseende en de andre 1-stav seriene. Gulvet kommer i tre ulike design; Limestone, Rustic og Oak Pearl.

Parkettgulv i spisestue

SAGA Europeisk Eik parkettgulv, NÅ 348,- pr. m² (Før 498,-)

SAGA Europeisk Eik er et flott mattlakkert 1-stavs gulv i eik med en vakker innfarging og et rustikt utseende. Gulvet fås i kun ett design. Nå får du hele 30% rabatt på dette flotte gulvet!

Parkettgulv i eik

Laminat er det perfekte gulvet for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Dagens laminat er holdbart, slitesterkt og stilig. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk.

Robusto laminat, NÅ 168,- pr. m² (Før 268,-)

Robusto er et stilig, massivt og motstandsdyktig laminatgulv med trendy vintage design. Robusto lever opp til navnet sitt og tåler stort sett alt det utsettes for - også i offentlige miljøer. G5 Express click systemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning. Fås i fire lekre design. 

Laminatgulv i stue

Tilbudene gjelder følgende butikker; Aleksander Kiellands plass, Fargerike Alnabru, Fargerike Dikeveien, Fargerike Sarpsborg, Fargerike Hamar, Fargerike Knarvik, Fargerike Kolbotn og Fargerike Sletvold.