Beis & voks

Interiørbeis i lekre naturlige farger og som beskytter mot gulning av treverket. Fargene får frem det naturlige treverket og strukturen.

 • Trestjerner Gulvlakk Color

  Trestjerner Gulvlakk Color

  TRESTJERNER Gulvlakk Color er en matt pigmenterbar oljebasert gulvlakk for tre, parkett og laminat. Produktet gir et transparent, matt og avdempet uttrykk og kan benyttes til å lysne eller endre farge på gamle lakkerte/laminat gulv eller sette farge til nye og nedslipte gulv samtidig som overflatens nyanser og struktur bevares. Gulvlakken har høy slitestyrke og gode heftegenskaper og kan blandes i mange farger.

  0,68 liter
  699,-
  2,7 liter
  1 999,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 740,- pr. liter
 • Lady Pure Nature Interiørbeis

  Lady Pure Nature Interiørbeis

  Lady Pure Nature interiørbeis gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Lady Pure Nature interiørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil, og inneholder UV-filter for å bevare fargen over tid (motvirker gulning). Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat.

  0,68 liter
  359,-
  2,7 liter
  889,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 329,- pr. liter
 • Osmo Hardvoksolje

  Osmo Hardvoksolje

  Osmo hardvoksolje er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken etc..

  0,005 liter
  29,-
  0,125 liter
  279,-
  0,375 liter
  499,-
  0,75 liter
  fra 679,-
  2,5 liter
  fra 2 279,-
  10 liter
  fra 8 139,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 814,- pr. liter
 • Tyrilin Interiørbeis

  Tyrilin Interiørbeis

  Vakker matt, vanntynnbar oljebeis til ubehandlede vegger og tak av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, gir en vakker lød og et flott fargespill. Tyrilin Interiørbeis er enkel å påføre, luktfri og tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket. Kan blandes i mange vakre beisfarger. Ett strøk er nok!

  0,75 liter
  339,-
  3 liter
  899,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 300,- pr. liter
 • Liberon Finishing Oil

  Liberon Finishing Oil

  Liberon Finishing oil er en høykvalitetsolje som b.la. inneholder en høy andel av kinesisk treolje, harpikser og tørkemidler. Finishing oil er derfor spesielt motstandsdyktig mot vann, alkohol og fettsyrer. Ideell til alt av innendørs treverk som kjøkkenbenk, benk på baderom, badstue, arkitektonisk treverk (dører, vinduer, listverk) innendørsmøbler, dreid treverk, treskurd, knivskaft, geværskjefter, betong, marmor etc. Er sertifisert for bruk på barneleker og alt som er i kontakt med matvarer. Brukes også som treforsegler på beisede flater for å hindre skjolder. Oljen trekker inn og beskytter treoverflaten uten å danne film og gir en vakker, naturlig finish.

  0,25 liter
  299,-
  0,5 liter
  479,-
  1 liter
  779,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 779,- pr. liter
 • Herdins Lakkbeis

  Herdins Lakkbeis

  Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som gir både farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Den hefter også godt på tidligere behandlede overflater og passer for møbler og mindre snekkerarbeider.

  0,3 liter
  219,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  730,- pr. liter
 • Tyrilin Panelbeis

  Tyrilin Panelbeis

  Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt! Og kan blandes i mange farger!

  0,75 liter
  479,-
  3 liter
  1 299,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 433,- pr. liter
 • Osmo Hardvoksolje Topoil

  Osmo Hardvoksolje Topoil

  Osmo TopOil er ideell for å beskytte møbel overflater og arbeidsflater laget av heltre eller kant-limte plater (for eksempel kjøkkenbenker, arbeidsbord, hyller osv.) innendørs. Også godt egnet for kork og OSB.

  0,5 liter
  499,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  998,- pr. liter
 • Alanor Liberon Spritbeis

  Liberon Spritbeis

  Liberon Spritbeis er fargepigment. Spritbeis fremhever trestrukturen, fordeler pigmentene jevnt, og gir dybde i innfargingen. Ideell også til harde og fete treslag. Er treverket behandlet fra før, må man bruke en maling og lakkfjerner før beising, slik at trefibrene suger farge jevnt. Etter beising bør treverket beskyttes/forsegles med lakk eller olje.

  0,25 liter
  269,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 076,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvolje

  Trestjerner Gulvolje

  Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Oljebasert. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill.

  0,75 liter
  399,-
  3 liter
  949,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 316,- pr. liter
 • Jotun Panellakk Klar

  Jotun Panellakk Klar

  Lysner og fargesetter gulnet/behandlet underlag. Fremhever og bevarer trestrukturen. Enkelt å få et fint resultat. Tørker raskt.

  3 liter
  759,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  253,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvlakk Vannbasert Halvblank

  Trestjerner Gulvlakk Vannbasert Halvblank

  Trestjerner Gulvlakk Vannbasert er en høykvalitets, vanntynnbar akryl- / polyuretanlakk for tre og parkett. Lakken har høy slitestyrke og kjemikaliebestangighet. Lakken er hurtigtørrende og luktsvak. Trestjerner Gulvlakk Vannbasert gir et yst utseende på lyse tresort og gir en fin lød på mørke tresorter. Brukes på gulv og trapp i treverk og parkett, samt møbler. Anvendes på tidligere ubehandlede, lakkerte, oljede og lutede flater.

  0,75 liter
  419,-
  3 liter
  949,-
  10 liter
  2 599,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 260,- pr. liter
 • Liberon Black Bison Voks

  Liberon Black Bison Voks

  Liberon Black Bison Antikkvoks er tykk voks, fremstilt av høykvalitetsvokser, inneholder bl.a. Karnauba-voks. Voksen nærer og beskytter alle typer treverk og fremhever treets naturlige farge og glød. Voksen gir en slitesterk overflate og beskytter treverket mot uttørring. Utmerket til vedlikehold av møbler og som sluttbehandling/etterbehandling over beis, olje og lakk. Brukes på så vel antikke møbler som på nytt treverk. Perfekt til møbler. Fås i flere nyanser. Liberon Black Bison Antikkvoks fås også i flytende form beregnet for store flater eller der det er mye ornamenter i underlaget.

  0,15 liter
  fra 229,-
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 1 527,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvlakk Oljebasert Silkematt

  Trestjerner Gulvlakk Oljebasert Silkematt

  Trestjerner Gulvlakk Oljebasert er en hurtigtørrende høykvalitets polyuretanforserket alkydlakk som tåler harde belastninger og gir et lyst og vakkert resultat. Lakken inneholder aktivt lysfilter som hemmer gulning av treverk og motvirker nedbrytning av lakkfilm. Trestjerner Gulvlakk Oljebasert er meget ripefast og har god vann- og kjemikaliebestanghet. Lakken er luktsvak. Trestjerner Gulvlakk Oljebasert benyttes innendørs og utendørs både på nye, ubehandlede og tidligere lakkerte flater. Anbefales på tregulv, parkett og kork. Spesielt egnet til belastende gulv, trapper, kjøkkenbenker og møbler, samt lakkering av våtrom. Utendørs står Trestjerner Gulvlakk Oljebasert godt imot fuktighet og sollys, og kan derfor benyttes til listverk og dører.

  0,75 liter
  349,-
  3 liter
  899,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 300,- pr. liter
 • Herdins Ekte Beis

  Herdins Ekte Beis

  Herdins Ekte Beis inneholder løselige fargeemner isteden for pigment. Fargeemnene trenger inn i treet og gir en transparent fargesetting. Resultatet blir en levende overflate med høy tre følelse og dybde. Treslagets struktur, hardhet og farge påvirker Herdins Ekte Beis i stor grad, derfor fins det tilpassede nyanser for eik, bjørk og furu. Ekte beis passer best til ubehandlete tremøbler og treverk innendørs. En pose gir 0,25-1 liter ferdig beis, avhengig av farge. 1 liter rekker til 6-8 m2.

  0 liter
  139,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  139,- pr. pose
 • Trestjerner Hardvoks Olje

  Trestjerner Hardvoks Olje

  Trestjerner Hardvoksolje for tre- og parkettgulv. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Enkel påføring! Trestjerner Hardvoksolje kan også kombineres med lekker innfarging fra Trestjerner Gulvolje, samt benyttes til detaljer, møbler og benkeplater. Godkjent til bruk i kontakt med næringsmidler (EN 1186), når flaten er ferdig uherdet.

  0,75 liter
  739,-
  3 liter
  2 299,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 766,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar

  Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar

  Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk og matt usynlig overflate. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Trestjerner Gulvmatt anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. Trestjerner Gulvmatt gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.

  0,75 liter
  419,-
  3 liter
  949,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 316,- pr. liter
 • Tyrilin Panelhvit

  Tyrilin Panelhvit

  Tyrilin Panelhvit benyttes innendørs på ubehandlede og tidligere lakkerte, oljede og beisede tre panel på tak og vegger av furu og gran uten innfarging. Tyrilin Panelhvit er særlig egnet til oppfriskning av gulnet panel.

  3 liter
  999,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  333,- pr. liter
 • Tyrilin Panellysner

  Tyrilin Panellysner

  Tyrilin Panellysner er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et gulnet panel et lyst, naturlig utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Meget luktsvak og brukervennlig. Ett strøk gir et flott transparent utseende. Er panelet svært mørkt og gult, påfør 2 strøk.

  3 liter
  1 199,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  400,- pr. liter
 • Lady Pure Nature White

  Lady Pure Nature White

  Naturlig vakker, hvit interiørbeis. Enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak. Gir lyst og vakkert tre. Bevarer utseende over tid. Til ubehandlet tre. En vanntynnet oljebeis til innvendig bruk. Lyst ubehandlet treverk av furu og gran. Anbefales ikke til harde tresorter, som f.eks. eik.

  0,75 liter
  369,-
  3 liter
  899,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 300,- pr. liter