Beis & voks

Interiørbeis i lekre naturlige farger og som beskytter mot gulning av treverket. Fargene får frem det naturlige treverket og strukturen.

 • Liberon Gull Lakk

  Liberon Gull Lakk

  Liberon Gull-lakk er en flytende gullmaling med ekte bronsepulver, til innendørs- og utendørs bruk, feks. rammer, figurer, møbler, listverk, staffering, skrift på gravstøtter etc. Kan brukes på underlag som tre, stein, gips, metall, lær og tekstiler. Den gir ingen avsmitting. Fås i 5 gullnyanser og en sølv. Alle lakkene er blandbare med hverandre, hvis mellomliggende nyanser ønskes.

  0,3 liter
  329,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 097,- pr. liter
 • Alanor Liberon Spritbeis

  Liberon Spritbeis

  Liberon Spritbeis er fargepigment. Spritbeis fremhever trestrukturen, fordeler pigmentene jevnt, og gir dybde i innfargingen. Ideell også til harde og fete treslag. Er treverket behandlet fra før, må man bruke en maling og lakkfjerner før beising, slik at trefibrene suger farge jevnt. Etter beising bør treverket beskyttes/forsegles med lakk eller olje.

  0,25 liter
  269,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 076,- pr. liter
 • Liberon Finishing Oil

  Liberon Finishing Oil

  Liberon Finishing oil er en høykvalitetsolje som b.la. inneholder en høy andel av kinesisk treolje, harpikser og tørkemidler. Finishing oil er derfor spesielt motstandsdyktig mot vann, alkohol og fettsyrer. Ideell til alt av innendørs treverk som kjøkkenbenk, benk på baderom, badstue, arkitektonisk treverk (dører, vinduer, listverk) innendørsmøbler, dreid treverk, treskurd, knivskaft, geværskjefter, betong, marmor etc. Er sertifisert for bruk på barneleker og alt som er i kontakt med matvarer. Brukes også som treforsegler på beisede flater for å hindre skjolder. Oljen trekker inn og beskytter treoverflaten uten å danne film og gir en vakker, naturlig finish.

  0,25 liter
  309,-
  0,5 liter
  479,-
  1 liter
  779,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 779,- pr. liter
 • Osmo Vask og Pleiemiddel 8016 1 l

  Osmo Vask og Pleiemiddel 8016 1 l

  Osmo sine trepleieprodukter er basert på miljøvennlige og naturlige oljer- og plantevokser. De danner en microporøs overflate som er enkel å vedlikeholde. Bruksområder er alle typer tregulv som er oljet som grunnbehandling.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  339,- pr. stykk
 • Lady Pure Nature Interiørbeis

  Lady Pure Nature Interiørbeis

  Lady Pure Nature interiørbeis gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Lady Pure Nature interiørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil, og inneholder UV-filter for å bevare fargen over tid (motvirker gulning). Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat.

  0,75 liter
  359,-
  3 liter
  889,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 296,- pr. liter
 • Herdins Lakkbeis

  Herdins Lakkbeis

  Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som gir både farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Den hefter også godt på tidligere behandlede overflater og passer for møbler og mindre snekkerarbeider.

  0,3 liter
  fra 159,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 530,- pr. liter
 • Woca Oljesåpe

  Woca Oljesåpe

  Til rengjøring, pleie og vedlikehold av oljede tregulv. Rengjør skånsomt, bevarer treets glød og naturlige nyanse. Tilfører treet olje og danner en matt og beskyttende oljefilm på tregulvets overflate. Forbruk 150-200 m2 pr. l.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 399,- pr. kanne
 • Liberon Bistrot Lakk

  Liberon Bistrot Lakk

  Liberon Bistrot lakk er en høykvalitets polyuretanlakk beregnet til overflater som utsettes for hard slitasje og vannsøl. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc. Lakken leveres i fargeløs høyglans og silkematt, samt i 6 ulike trefarger. Bistrot lakk kan brukes direkte på ubehandlet treverk og tidligere lakkerte-, oljede- og malte overflater. Gir laseringseffekt på malte flater. Ypperlig som toppstrøk over beis. Lakken er motstandsdyktig overfor varme og væsker. Til innendørs bruk.

  0,25 liter
  379,-
  0,75 liter
  859,-
  1 liter
  fra 749,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 749,- pr. liter
 • Fra-20%3 liter

  Tyrilin Interiørbeis

  Tyrilin Interiørbeis

  Vakker matt, vanntynnbar oljebeis til ubehandlede vegger og tak av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, gir en vakker lød og et flott fargespill. Tyrilin Interiørbeis er enkel å påføre, luktfri og tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket. Kan blandes i mange vakre beisfarger. Ett strøk er nok!

  0,75 liter
  339,-
  3 liter
  Før 899,- 719,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  NÅ fra 240,- pr. literFør 300,-
 • Tyrilin Panelbeis

  Tyrilin Panelbeis

  Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt! Og kan blandes i mange farger!

  0,75 liter
  479,-
  3 liter
  1 299,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 433,- pr. liter
 • Lady Pure Nature White

  Lady Pure Nature White

  Naturlig vakker, hvit interiørbeis. Enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak. Gir lyst og vakkert tre. Bevarer utseende over tid. Til ubehandlet tre. En vanntynnet oljebeis til innvendig bruk. Lyst ubehandlet treverk av furu og gran. Anbefales ikke til harde tresorter, som f.eks. eik.

  0,75 liter
  369,-
  3 liter
  899,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 300,- pr. liter
 • Alanor Tavlemaling

  Alanor Tavlemaling

  Alanor Tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke -sugende underlag. Tavlemalingen gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt. Ypperlig til dører/ glatte veggflater etc. Tavlemalingen er godkjent for bruk på leker. Brukes ofte sammen med Magpaint magnetmaling for å lage en magnetisk kritt- og oppslagstavle.

  0,25 liter
  349,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 396,- pr. liter
 • Osmo Hardvoksolje Topoil

  Osmo Hardvoksolje Topoil

  Osmo TopOil er ideell for å beskytte møbel overflater og arbeidsflater laget av heltre eller kant-limte plater (for eksempel kjøkkenbenker, arbeidsbord, hyller osv.) innendørs. Også godt egnet for kork og OSB.

  0,5 liter
  539,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 078,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar

  Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar

  Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk og matt usynlig overflate. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Trestjerner Gulvmatt anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. Trestjerner Gulvmatt gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.

  0,75 liter
  419,-
  3 liter
  949,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 316,- pr. liter
 • Herdins Ekte Beis

  Herdins Ekte Beis

  Herdins Ekte Beis inneholder løselige fargeemner isteden for pigment. Fargeemnene trenger inn i treet og gir en transparent fargesetting. Resultatet blir en levende overflate med høy tre følelse og dybde. Treslagets struktur, hardhet og farge påvirker Herdins Ekte Beis i stor grad, derfor fins det tilpassede nyanser for eik, bjørk og furu. Ekte beis passer best til ubehandlete tremøbler og treverk innendørs. En pose gir 0,25-1 liter ferdig beis, avhengig av farge. 1 liter rekker til 6-8 m2.

  0 liter
  fra 99,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. pose
 • Tyrilin Panellysner

  Tyrilin Panellysner

  Tyrilin Panellysner er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et gulnet panel et lyst, naturlig utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Meget luktsvak og brukervennlig. Ett strøk gir et flott transparent utseende. Er panelet svært mørkt og gult, påfør 2 strøk.

  3 liter
  1 199,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  400,- pr. liter
 • Osmo Hardvoksolje

  Osmo Hardvoksolje

  Osmo hardvoksolje er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken etc..

  0,005 liter
  fra 27,-
  0,125 liter
  359,-
  0,375 liter
  499,-
  0,75 liter
  fra 669,-
  2,5 liter
  fra 2 239,-
  10 liter
  fra 8 139,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 814,- pr. liter
 • Osmo Vedlikeholdspakke 3029

  Osmo Vedlikeholdspakke 3029

  For enkelt vedlikehold av Hardvoks-, naturoljede og lakkerte overflater. Egnet til alle treslag. Parkett- og heltregulv, skifer og naturkork. - Effektiv flekk fjerner av vanskelige gummiflekker - Enkel å påføre med micromop, alternativt med Osmo Easy Pads - Kan også påføres med Osmo FloorXcenter og hvit pad - Vedlikehold utføres kun i gangbaner og slitefelter - Meget vannavvisende og luktsvak. Benzenfri - 1 liter dekker ca. 80-100m2

  1 liter
  899,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  899,- pr. liter
 • Liberon Black Bison Voks

  Liberon Black Bison Voks

  Liberon Black Bison Antikkvoks er tykk voks, fremstilt av høykvalitetsvokser, inneholder bl.a. Karnauba-voks. Voksen nærer og beskytter alle typer treverk og fremhever treets naturlige farge og glød. Voksen gir en slitesterk overflate og beskytter treverket mot uttørring. Utmerket til vedlikehold av møbler og som sluttbehandling/etterbehandling over beis, olje og lakk. Brukes på så vel antikke møbler som på nytt treverk. Perfekt til møbler. Fås i flere nyanser. Liberon Black Bison Antikkvoks fås også i flytende form beregnet for store flater eller der det er mye ornamenter i underlaget.

  0,15 liter
  fra 229,-
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 1 527,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvolje

  Trestjerner Gulvolje

  Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Oljebasert. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill.

  0,75 liter
  399,-
  3 liter
  949,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 316,- pr. liter