Beis & voks

Interiørbeis i lekre naturlige farger og som beskytter mot gulning av treverket. Fargene får frem det naturlige treverket og strukturen.

 • Trestjerner Gulvlakk Color

  Trestjerner Gulvlakk Color

  TRESTJERNER Gulvlakk Color er en matt pigmenterbar oljebasert gulvlakk for tre, parkett og laminat. Produktet gir et transparent, matt og avdempet uttrykk og kan benyttes til å lysne eller endre farge på gamle lakkerte/laminat gulv eller sette farge til nye og nedslipte gulv samtidig som overflatens nyanser og struktur bevares. Gulvlakken har høy slitestyrke og gode heftegenskaper og kan blandes i mange farger.

  0,68 liter
  699,-
  2,7 liter
  1 999,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 740,- pr. liter
 • Osmo Hardvoksolje

  Osmo Hardvoksolje

  Osmo hardvoksolje er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken etc..

  0,005 liter
  29,-
  0,125 liter
  279,-
  0,375 liter
  499,-
  0,75 liter
  fra 679,-
  2,5 liter
  fra 2 279,-
  10 liter
  fra 8 139,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 814,- pr. liter
 • Liberon Finishing Oil

  Liberon Finishing Oil

  Liberon Finishing oil er en høykvalitetsolje som b.la. inneholder en høy andel av kinesisk treolje, harpikser og tørkemidler. Finishing oil er derfor spesielt motstandsdyktig mot vann, alkohol og fettsyrer. Ideell til alt av innendørs treverk som kjøkkenbenk, benk på baderom, badstue, arkitektonisk treverk (dører, vinduer, listverk) innendørsmøbler, dreid treverk, treskurd, knivskaft, geværskjefter, betong, marmor etc. Er sertifisert for bruk på barneleker og alt som er i kontakt med matvarer. Brukes også som treforsegler på beisede flater for å hindre skjolder. Oljen trekker inn og beskytter treoverflaten uten å danne film og gir en vakker, naturlig finish.

  0,25 liter
  329,-
  0,5 liter
  479,-
  1 liter
  819,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 819,- pr. liter
 • Tyrilin Interiørbeis

  Tyrilin Interiørbeis

  Vakker matt, vanntynnbar oljebeis til ubehandlede vegger og tak av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, gir ett vakkert trasparent fargespill. Tyrilin Interiørbeis er enkel å påføre, luktfri og tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket. Kan blandes i mange vakre beisfarger. Ett strøk er nok!

  0,75 liter
  339,-
  3 liter
  899,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 300,- pr. liter
 • Lady Pure Nature Interiørbeis

  Lady Pure Nature Interiørbeis

  Lady Pure Nature interiørbeis gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Lady Pure Nature interiørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil, og inneholder UV-filter for å bevare fargen over tid (motvirker gulning). Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat.

  0,68 liter
  359,-
  2,7 liter
  889,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 329,- pr. liter
 • Herdins Lakkbeis

  Herdins Lakkbeis

  Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Herdins Lakkbeis hefter godt også på tidligere behandlede overflater og passer for møbler og mindre snekkerarbeider. 300 ml holder til ca 3 m2.

  0,3 liter
  239,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  797,- pr. liter
 • Osmo Hardvoksolje Topoil

  Osmo Hardvoksolje Topoil

  Osmo TopOil er ideell for å beskytte møbel overflater og arbeidsflater laget av heltre eller kant-limte plater (for eksempel kjøkkenbenker, arbeidsbord, hyller osv.) innendørs. Også godt egnet for kork og OSB.

  0,5 liter
  499,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  998,- pr. liter
 • Tyrilin Panelbeis

  Tyrilin Panelbeis

  For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger o tak. Tyrilin Panelbeis er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et farget utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning. Meget luktsvak og lett å påføre. Beisen kan blandes i flere farger. Ett strøk gir en flott transparent utseende. Ønskes mer innfarging, ta to strøk. Krevende underlag med f.eks. tydelige merker etter bilder vil sannsynligvis trenge to strøk. Lag prøveoppstrøk før påføring. Jobb med ett til to bord av gangen. Påfør med pensel i hele treets lengderetning. Best resultat oppnås ved romtemperatur på ca 15 °C pga. rask tørk.

  0,75 liter
  479,-
  3 liter
  1 299,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 433,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvolje

  Trestjerner Gulvolje

  Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Oljebasert. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill

  0,75 liter
  399,-
  3 liter
  969,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 323,- pr. liter
 • Alanor Liberon Spritbeis

  Liberon Spritbeis

  Liberon Spritbeis er fargepigment. Spritbeis fremhever trestrukturen, fordeler pigmentene jevnt, og gir dybde i innfargingen. Ideell også til harde og fete treslag. Er treverket behandlet fra før, må man bruke en maling og lakkfjerner før beising, slik at trefibrene suger farge jevnt. Etter beising bør treverket beskyttes/forsegles med lakk eller olje.

  0,25 liter
  289,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 156,- pr. liter
 • Herdins Kjøkkenbenkolje

  Herdins Kjøkkenbenkolje

  Spesialolje for kjøkkenbenken og kjøkkenbordet. En blanding av nøye utvalgte linoljer som gir treverket næring, og kinesisk treolje som gir en ekstra slitsterk overflate med gode vann- og smussavvisende egenskaper. Testet og godkjent etter standard EN71.3. En boks holder til ca 8-10 m2.

  0,5 liter
  299,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  598,- pr. liter
 • Herdins Ekte Beis

  Herdins Ekte Beis

  Herdins Ekte Beis inneholder fargeemner i pulverform som løses opp i kokende vann. Beisen trenger inn i treet og overflaten bevarer sin synlige trestruktur. Dette er en interiørbeis som passer til nytt treverk, og ved oppussing samt redesign av renslipt treverk og gamle møbler. En pose gir 0,25-1 liter ferdig beis, avhengig av farge. 1 liter rekker til 6-8 m2. Etterbehandles med Herdins Beislakk.

  0 liter
  139,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  139,- pr. pose
 • Alanor Modellgips

  Alanor Modellgips

  Gips brukes til tetting av mindre sprekker og hull i murverk, til avstøpning, og til å forme figurer og dekorasjoner på vegger og i tak. Brukes også til å forme landskap rundt f.eks modelltog. Røres opp til en jevn grøt ved å tilsette vann. Blandingsforhold er ca 2 deler Gips til 1 del vann. Blandingen utvikler en del varme, vær oppmerksom på at den tørker raskt.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 139,- pr. boks
 • Liberon Gull Lakk

  Liberon Gull Lakk

  Liberon Gull-lakk er en flytende gullmaling med ekte bronsepulver, til innendørs- og utendørs bruk, feks. rammer, figurer, møbler, listverk, staffering, skrift på gravstøtter etc. Kan brukes på underlag som tre, stein, gips, metall, lær og tekstiler. Den gir ingen avsmitting. Fås i 5 gullnyanser og en sølv. Alle lakkene er blandbare med hverandre, hvis mellomliggende nyanser ønskes.

  0,3 liter
  359,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 197,- pr. liter
 • Liberon Black Bison Voks

  Liberon Black Bison Voks

  Liberon Black Bison Antikkvoks er tykk voks, fremstilt av høykvalitetsvokser, inneholder bl.a. Karnauba-voks. Voksen nærer og beskytter alle typer treverk og fremhever treets naturlige farge og glød. Voksen gir en slitesterk overflate og beskytter treverket mot uttørring. Utmerket til vedlikehold av møbler og som sluttbehandling/etterbehandling over beis, olje og lakk. Brukes på så vel antikke møbler som på nytt treverk. Perfekt til møbler. Fås i flere nyanser. Liberon Black Bison Antikkvoks fås også i flytende form beregnet for store flater eller der det er mye ornamenter i underlaget.

  0,15 liter
  fra 229,-
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 1 527,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar

  Trestjerner Gulvmatt Vanntynnbar

  Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk og matt usynlig overflate. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Trestjerner Gulvmatt anvendes på ubehandlet eller tidligere lakkert eller oljet tre og parkettgulv. Trestjerner Gulvmatt gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.

  0,75 liter
  419,-
  3 liter
  999,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 333,- pr. liter
 • Jotun Panellakk Klar

  Jotun Panellakk Klar

  Lysner og fargesetter gulnetbehandlet underlag.

  3 liter
  759,-
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  253,- pr. liter
 • Trestjerner Gulvlakk Vannbasert Halvblank

  Trestjerner Gulvlakk Vannbasert Halvblank

  Vannbasert slitesterk og luktsvak halvblank silkematt lakk til tre- og parkettgulv. Gir et lyst moderne utseende.

  0,75 liter
  419,-
  3 liter
  949,-
  10 liter
  2 599,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 260,- pr. liter
 • Trestjerner Hardvoks Olje

  Trestjerner Hardvoks Olje

  Trestjerner Hardvoksolje for tre- og parkettgulv. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Enkel påføring! Trestjerner Hardvoksolje kan også kombineres med lekker innfarging fra Trestjerner Gulvolje, samt benyttes til detaljer, møbler og benkeplater. Godkjent til bruk i kontakt med næringsmidler (EN 1186), når flaten er ferdig uherdet.

  0,75 liter
  739,-
  3 liter
  2 299,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 766,- pr. liter
 • Jotun Kvistlakk Vanntynnbar

  Jotun Kvistlakk Vanntynnbar

  Isolering av kvister og gjennomblødning av fargestoffer brukes innvendig på gran og furu. Kan overmales med vanntynnende eller oljebasert grunninger og interiørmaling.

  1 liter
  479,-
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  479,- pr. liter