• Baronesse Pensel Flat

  Baronesse Pensel Flat

  Penselen sikrer høyt malingsopptak og gir en glatt og vakker overflate. Godt håndtak som gir deg god kontroll og er mer behagelig å jobbe med.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 149,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Fordriver

  Jordan Pensel Ultimate Fordriver

  Jordan Etterstryker til Panel, møbel og dør gir et ultraglatt sluttresultat uten penselstriper. Penselen brukes til å etterstryke malingen, og er malerens favoritt verktøy for et suverent resultat. Kombineres med annet verktøy som pensel eller rull.  Etterstryker brukes ikke til å påføre maling, men til å etterstryke overflødig maling. Penselen brukes umiddelbart etter at malingen er påført med rull eller en større pensel. Med et lett, jevnt trykk stryker man over underlaget for et glatt resultat.

  På nettlagerIkke tilgjengelig for klikk og hent
  239,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Basic Radiator Innvendig

  Jordan Pensel Basic Radiator Innvendig

  Langpenselen i Basic serien er en enkel pensel med langt skaft for ekstra rekkevidde. Penselen passer der hvor man trenger litt ekstra rekkevidde som for eksempel opp mot taket eller bak radiatorer. Brukes til enkle oppgaver der finish ikke er viktig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 69,- pr. stykk
 • Baron Pensel Vinkel

  Baron Pensel Vinkel

  Penselen sikrer høyt malingsopptak og gir en glatt og vakker overflate. Godt håndtak som gir deg god kontroll og er mer behagelig å jobbe med, også over lengre tid.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 279,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Skrå m/Etui

  Jordan Pensel Ultimate Skrå m/Etui

  Jordan Skråpensel med SmartEtui er den råeste penselen til Jordan! Penselen er utviklet for å gjøre malejobben lettere og få et suverent resultat. Nå med praktisk SmartEtui! Det praktiske oppbevaringsetuiet holder penselen fuktig i opptil 72 timer. Den skrå busten gir optimal kontroll ned mot lister og inn mot kanter, for ekstra nøyaktighet i malejobben. Penselen kan brukes til de fleste jobber og passer til alle malingstyper. 25mm-penselen er spesielt god på de aller minste detaljene.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 179,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Innvendig Flat

  Jordan Pensel Perfect Innvendig Flat

  Jordan Universal pensel til store flater gir et pens resultat og drypper og søler lite. Penselen kan brukes til de fleste maleprosjekter med større flater. Det ergonomiske skaftet gir deg flere grepsalternativer og er behagelig å jobbe med. Penselen har en patentert bordstøtte og spannholder på siden.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Utvendig Ergo Flat

  Jordan Pensel Perfect Utvendig Ergo Flat

  Jordan Hus og Gjerde penselen i Perfect serien gir et pent resultat og passer til brede bord og store flater. Penselen er vinklet for mer behagelig arbeid, dekker underlaget godt, og drypper og søler lite. Dette er en allsidig pensel, og passer til de fleste eksteriør malinger. Velg bredde på penselen etter behov!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 239,- pr. stykk
 • Jordan Trepensel Presisjon Skrå

  Jordan Trepensel Presisjon Skrå

  Jordan Trepensel Presisjon er en kvalitetspensel laget med smarte materialvalg. Penselen passer til de fleste malejobber både inne og ute, og gir et strøkent resultat. Med skrå bust, gir denne penselen deg ekstra god kontroll på detaljene. Håndtak og emballasje kommer fra ansvarlig skogbruk. Busten er ufarget, og sikrer strøkent resultat i kjent Jordan-kvalitet. Med det rustfrie blekket kan du rengjøre penselen og bruke den igjen og igjen. 50mm penselen er optimal til større flater, kanter og detaljer.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 139,- pr. stykk
 • Osmo pensel flat

  Osmo pensel flat

  Osmo Pensel leveres i flere bredder. 25, 50, 60 og 100mm. Brukes for enkel påføring av Osmo produkter for flater inne- og utendørs. Laget for en enkel, jevn og tynn påføring av produktene.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 79,- pr. stykk
 • Jordan Ultimate Pensel Ute

  Ultimate Pensel Ute

  Jordan Hus og Gjerde pensel gir et suverent resultat på brede bord og store flater. Med en spesialutviklet bust, har penselen høyt malingsopptak slik at du maler raskere. Penselen dekker underlaget optimalt, og drypper og søler lite. Det følger med en praktisk oppbevaringsboks som beskytter penselen mellom malingsøktene og holder penselen fuktig i opp til 2 uker. Penselen kan festes på alle Jordans forlengerskaft. Dette anbefales til utendørsjobbene for å jobbe mer effektivt, nå lengre og skåne rygg og skuldre under malejobben. Penselen sikrer at malingen fordeles jevnt på underlaget igjennom hele strøket. Det er et jevnt malingslag som gir huset den beste beskyttelsen da det minsker risikoen for sprekkdannelse og avflassing.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 279,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Innvendig Flat

  Jordan Pensel Ultimate Innvendig Flat

  Jordan Universal pensel til store flater gir et suverent resultat og god kontroll i malejobben. Penselen gir optimal dekkevne på underlaget, og drypper og søler lite. Penselen kan brukes til de fleste maleprosjekter med større flater. Penselen har en unik bustsammensetting som sikrer optimalt malingsopptak. Det ergonomiske skaftet gir gode grepsmuligheter, og kommer med en spesialutviklet krok som gjør at du lett kan feste penselen på malingsspannet under malejobben.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 149,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Utvendig Flat

  Jordan Pensel Perfect Utvendig Flat

  Jordan Hus og Gjerde penselen i Perfect serien gir et pent resultat og passer til brede bord og store flater. Penselen dekker underlaget godt, og drypper og søler lite. Dette er en allsidig pensel, og passer til de fleste eksteriør malinger. Velg bredde på penselen etter behov!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 189,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Innvendig Vindu Rund

  Jordan Pensel Perfect Innvendig Vindu Rund

  Jordan vindupensel gir et pent resultat på sprosser. Penselen drypper lite og god å ha med seg på vindujobben. Det ergonomiske skaftet gir deg flere grepsalternativer og er behagelig å jobbe med. Penselen har en patentert bordstøtte og spannholder på siden.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Jordan Ultimate Terrasse Pensel

  Jordan Ultimate Terrasse Pensel

  Jordan Terrasse Pensel gir et suverent resultat på terrassen. Penselen sikrer jevn og skjoldfri påføring og er spesialutviklet for beis og olje. Penselen er utviklet for norske forhold med optimal dekkevne og en bust som drypper og søler lite. 120mm penselen er optimal til store flater. Busten har høyere opptak av tyntflytende væsker og holder godt på olje/beis slik at den etterlate mindre olje/beis på terrassebordene for optimal dekkevne. Terrassepenselen gjør det enklere å lykkes og å få et jevnt og pent resultat!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 249,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Innvendig 4008 XT Flatt

  Jordan Pensel Ultimate Innvendig XT Flatt

  Jordan Panel pensel gir et suverent resultat. Penselen er spesielt god på smale bord. Med Xtra stort malingsopptak, kan du male lengre per dypp og oppnå optimal dekkevne.  Dette er penselen for deg som skal male panel og mestrer mye maling. Penselen er spesielt utviklet for å påføre mye maling på panelet for å jobbe mer effektivt. Det ergonomiske skaftet gir gode grepsmuligheter, og kommer med en spesialutviklet krok som gjør at du lett kan feste penselen på malingsspannet under malejobben

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 219,- pr. stykk
 • Jordan Trepensel Universal Flat

  Jordan Trepensel Universal Flat

  Jordan Trepensel Universal er en kvalitetspensel laget med smarte materialvalg. Penselen passer til de fleste malejobber både inne og ute, og gir et strøkent resultat. Håndtak og emballasje kommer fra ansvarlig skogbruk. Busten er ufarget, og sikrer et strøkent resultat i kjent Jordan-kvalitet. Med det rustfrie blekket kan du rengjøre penselen og bruke den igjen og igjen. 35mm penselen er optimal til mindre flater og detaljer.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Jordan Småpensel Rund

  Jordan Småpensel Rund

  Småpensel med treskaft og rund svart naturbust.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 49,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Basic Innvendig

  Jordan Pensel Basic Innvendig

  Innepenselen i Basic serien er en enkel pensel med et godt skaft. 25 mm penselen passer til maling av mindre flater som lister og karmer hvor finish ikke er viktig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Basic Utvendig Flat

  Jordan Pensel Basic Utvendig Flat

  Utepenselen i Basic serien er en enkel pensel med et godt skaft. Penselen kan brukes til maling av enkle oppgaver utendørs der finish ikke er vikig. Fest på et forlengerskaft og få større rekkevidde og en mer behagelig arbeidsstilling.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Treolje

  Jordan Pensel Perfect Treolje

  Skal du olje eller grunne fasade, gjerde eller utemøblene? Da er Perfect treolje- og grunningspensel det riktige valget for deg. 120mm penselen er spesielt god til større flater. Bustsammensetningen gjør at den tar opp mye og holder på tyntflytende olje og grunning uten mye drypp. Fest på et forlengerskaft og få større rekkevidde og en mer behagelig arbeidsstilling.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 199,- pr. stykk