• Absolutt Penselsett Inne A4

  Absolutt Penselsett Inne A4

  Absolutt penselsett består av 4 pensler med syntetbust i størrelsene 25mm, 35mm, 50mm og 70mm.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  99,- pr. sett
 • Baronesse Pensel Flat

  Baronesse Pensel Flat

  Penselen sikrer høyt malingsopptak og gir en glatt og vakker overflate. Godt håndtak som gir deg god kontroll og er mer behagelig å jobbe med.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 149,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Innvendig Flat

  Jordan Pensel Ultimate Innvendig Flat

  Jordan Universal pensel til store flater gir et suverent resultat og god kontroll i malejobben. Penselen gir optimal dekkevne på underlaget, og drypper og søler lite. Penselen kan brukes til de fleste maleprosjekter med større flater. Penselen har en unik bustsammensetting som sikrer optimalt malingsopptak. Det ergonomiske skaftet gir gode grepsmuligheter, og kommer med en spesialutviklet krok som gjør at du lett kan feste penselen på malingsspannet under malejobben.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 149,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Fordriver

  Jordan Pensel Ultimate Fordriver

  Jordan Etterstryker til Panel, møbel og dør gir et ultraglatt sluttresultat uten penselstriper. Penselen brukes til å etterstryke malingen, og er malerens favoritt verktøy for et suverent resultat. Kombineres med annet verktøy som pensel eller rull.  Etterstryker brukes ikke til å påføre maling, men til å etterstryke overflødig maling. Penselen brukes umiddelbart etter at malingen er påført med rull eller en større pensel. Med et lett, jevnt trykk stryker man over underlaget for et glatt resultat.

  På nettlagerIkke tilgjengelig for klikk og hent
  239,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Skrå m/Etui

  Jordan Pensel Ultimate Skrå m/Etui

  Jordan Skråpensel med SmartEtui er den råeste penselen til Jordan! Penselen er utviklet for å gjøre malejobben lettere og få et suverent resultat. Nå med praktisk SmartEtui! Det praktiske oppbevaringsetuiet holder penselen fuktig i opptil 72 timer. Den skrå busten gir optimal kontroll ned mot lister og inn mot kanter, for ekstra nøyaktighet i malejobben. Penselen kan brukes til de fleste jobber og passer til alle malingstyper. 25mm-penselen er spesielt god på de aller minste detaljene.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 179,- pr. stykk
 • Baron Pensel Vinkel

  Baron Pensel Vinkel

  Pensel til maling av utvendig panel og treverk, med godt grep og høy kvalitet på kosten.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 349,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Innvendig Flat

  Jordan Pensel Perfect Innvendig Flat

  Jordan Universal pensel til store flater gir et pens resultat og drypper og søler lite. Penselen kan brukes til de fleste maleprosjekter med større flater. Det ergonomiske skaftet gir deg flere grepsalternativer og er behagelig å jobbe med. Penselen har en patentert bordstøtte og spannholder på siden.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Innvendig Oval

  Jordan Pensel Perfect Innvendig Oval

  Jordan vindu og liste pensel for mindre flater gir et pent resultat og drypper og søler lite. Penselen er oval og har dermed litt ekstra malingsopptak, og er god til mindre malejobber.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 159,- pr. stykk
 • Jordan Ultimate Terrasse Pensel

  Jordan Ultimate Terrasse Pensel

  Jordan Terrasse Pensel gir et suverent resultat på terrassen. Penselen sikrer jevn og skjoldfri påføring og er spesialutviklet for beis og olje. Penselen er utviklet for norske forhold med optimal dekkevne og en bust som drypper og søler lite. 120mm penselen er optimal til store flater. Busten har høyere opptak av tyntflytende væsker og holder godt på olje/beis slik at den etterlate mindre olje/beis på terrassebordene for optimal dekkevne. Terrassepenselen gjør det enklere å lykkes og å få et jevnt og pent resultat!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 249,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Innvendig Vindu Rund

  Jordan Pensel Perfect Innvendig Vindu Rund

  Jordan vindupensel gir et pent resultat på sprosser. Penselen drypper lite og god å ha med seg på vindujobben. Det ergonomiske skaftet gir deg flere grepsalternativer og er behagelig å jobbe med. Penselen har en patentert bordstøtte og spannholder på siden.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Basic Radiator Innvendig

  Jordan Pensel Basic Radiator Innvendig

  Langpenselen i Basic serien er en enkel pensel med langt skaft for ekstra rekkevidde. Penselen passer der hvor man trenger litt ekstra rekkevidde som for eksempel opp mot taket eller bak radiatorer. Brukes til enkle oppgaver der finish ikke er viktig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 69,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Utvendig Flat

  Jordan Pensel Perfect Utvendig Flat

  Jordan Hus og Gjerde penselen i Perfect serien gir et pent resultat og passer til brede bord og store flater. Penselen dekker underlaget godt, og drypper og søler lite. Dette er en allsidig pensel, og passer til de fleste eksteriør malinger. Velg bredde på penselen etter behov!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 179,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Innvendig 4008 XT Flatt

  Jordan Pensel Ultimate Innvendig XT Flatt

  Jordan Panel pensel gir et suverent resultat. Penselen er spesielt god på smale bord. Med Xtra stort malingsopptak, kan du male lengre per dypp og oppnå optimal dekkevne.  Dette er penselen for deg som skal male panel og mestrer mye maling. Penselen er spesielt utviklet for å påføre mye maling på panelet for å jobbe mer effektivt. Det ergonomiske skaftet gir gode grepsmuligheter, og kommer med en spesialutviklet krok som gjør at du lett kan feste penselen på malingsspannet under malejobben

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 219,- pr. stykk
 • Jordan Ultimate Pensel Ute

  Ultimate Pensel Ute

  Jordan Hus og Gjerde pensel gir et suverent resultat på brede bord og store flater. Med en spesialutviklet bust, har penselen høyt malingsopptak slik at du maler raskere. Penselen dekker underlaget optimalt, og drypper og søler lite. Det følger med en praktisk oppbevaringsboks som beskytter penselen mellom malingsøktene og holder penselen fuktig i opp til 2 uker. Penselen kan festes på alle Jordans forlengerskaft. Dette anbefales til utendørsjobbene for å jobbe mer effektivt, nå lengre og skåne rygg og skuldre under malejobben. Penselen sikrer at malingen fordeles jevnt på underlaget igjennom hele strøket. Det er et jevnt malingslag som gir huset den beste beskyttelsen da det minsker risikoen for sprekkdannelse og avflassing.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 319,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Perfect Utvendig Ergo Flat

  Jordan Pensel Perfect Utvendig Ergo Flat

  Jordan Hus og Gjerde penselen i Perfect serien gir et pent resultat og passer til brede bord og store flater. Penselen er vinklet for mer behagelig arbeid, dekker underlaget godt, og drypper og søler lite. Dette er en allsidig pensel, og passer til de fleste eksteriør malinger. Velg bredde på penselen etter behov!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 239,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Innvending 4005 Forlengbar Vinklet 100 mm

  Jordan Pensel Ultimate Innvending 4005 Forlengbar Vinklet 100 mm

  Jordan Panel og Tak pensel er både en pensel og etterstryker i ett. Den gir et suverent resultat og optimal dekkevne. Penselen kan festes på forlengerskaft for lengre rekkevidde og er spesielt god til etterstryking av panel for den peneste finishen.  Penselen har ergonomisk skaft med gode greps muligheter og er spesielt designet for å passe til forlengerskaft. Den unike bustsammensetningen sikrer optimalt malingsopptak, og kan brukes til både maling og etterstryk av panel og tak.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  319,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Tri Tech Innvending Trekant

  Jordan Pensel Ultimate Tri Tech Innvending Trekant

  Jordan Presisjon trekant pensel sørger for at detaljene i huset får et suverent resultat. Penselen drypper lite og gir deg sylskarp kontroll med en den unike Tri-Tech teknologien. Det følger med et praktisk oppbevaringsetui som holder penselen fuktig i opp til 72 timer. Da kan du legge fra deg penselen underveis i malejobben uten å risikere søl og gris.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 159,- pr. stykk
 • Osmo pensel flat

  Osmo pensel flat

  Osmo sine trepleieprodukter er basert på miljøvennlige og naturlige oljer- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverket og lager en pustende microporøs overflate. Bruksområde er alle typer interiør, som gulv, møbler, kjøkken ect.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 79,- pr. stykk
 • Jordan Pensel Ultimate Innvendig 4001 Oval

  Jordan Pensel Ultimate Innvendig Oval

  Jordan Vindu og Liste pensel gir et suverent resultat. Med den unike bustsammensetningen kan du male lengre per dypp og få optimal dekkevne på vindu og lister. Penselen drypper og søler lite og er spesielt god på større lister og flater på vinduer. Penselen har en unik bustsammensetting som sikrer optimalt malingsopptak. Det ergonomiske skaftet gir gode grepsmuligheter, og kommer med en spesialutviklet krok som gjør at du lett kan feste penselen på malingsspannet under malejobben.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  249,- pr. stykk
 • Jordan Småpensel Rund

  Jordan Småpensel Rund

  Småpensel med treskaft og rund svart naturbust.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 49,- pr. stykk