Murmaling

Murmalingen holder muren din pen og fargen klar i flere år. Produktene holder muren tørr gjennom at murmalingen både er diffusjonsåpen og vannavvisende.

 • Baron Murmaling

  Baron Murmaling

  Baron Murmaling er en helmatt vanntynnet spesialmaling for mur som gir ekstremt pustende overflate i form av høy diffusjonsåpenhet og en suveren holdbarhet. Motvirker flassing. Bernyttes på muroverflater som fasader og grunnmur ute, samt fuktutsatte vegger og tak inne.

  3 liter
  829,-
  10 liter
  1 699,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 170,- pr. liter
 • Scanox TakSitt Spesialmaling Tak

  TakSitt Spesialmaling Tak

  TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak er en vanntynnbar maling spesialutviklet for takstein og metalltak. Malingen gir et jevnt og flott utseende og gir taket lengere levetid. Malingen beskytter taket mot begroing av alger og mose, samt forvitring fra vær og årstider. TakSitt er spesialutviklet for behandling og beskyttelse av sement takstein, metallplater, bølgeblikk og stål. Kan også brukes på asfalt takpapp, betong og eternitt (ikke supereternitt). NB! Asfalt shingel skal ikke males. Ved tvil om behandling bør Scanox AS kontaktes.

  3 liter
  899,-
  10 liter
  1 999,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 200,- pr. liter
 • Baron Murgrunning

  Baron Murgrunning

  Baron Murgrunning er en fargeløs vannbasert binder for behandling av mineralske fasader og grunnmurer ute, samt fuktutsatte vegger og tak inne. Brukes til binder før overmaling med Baron Murmaling.

  1 liter
  339,-
  5 liter
  949,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 190,- pr. liter
 • Trestjerner Sigural Epoxy

  Trestjerner Sigural Epoxy

  TreStjerner Sigural A komponent i farge 23 Varmgrå 6,2L. Må blandes med B komponent 2,8L før bruk. 2 komponent epoksymaling til betonggulv. Meget slitesterk.

  0,28 liter
  229,-
  0,62 liter
  359,-
  0,84 liter
  489,-
  1,86 liter
  fra 939,-
  2,8 liter
  1 249,-
  6,2 liter
  2 089,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 337,- pr. liter
 • Scanox TakSitt Grunning For Takstein

  TakSitt Grunning For Takstein

  TakSitt grunning for Takstein er en vanntynnbar, klar grunning spesialutviklet for takstein. Den beskytter mot begroing og forvitring. Grunningen gir god inntrengning og gir god heft til TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak. TakSitt Grunning for Takstein er en utmerket grunning til sement takstein. Kan også brukes på betong og eternitt (ikke supereternitt).

  10 liter
  1 699,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  170,- pr. liter
 • Jotun Impregnering Mur & Stein

  Jotun Impregnering Mur & Stein

  Klar, ikkefilmdannende murimpregnering med særdeles god inntrengning. Forbinder seg kjemisk med det mineralske underlaget. Reduserer vanninntrengning og samtidig tillates fuktighet i underlaget å slippe ut. Dermed reduseres faren for frostsprengning, saltutslag og varmetap gjennom veggenmuren. Forenkler renholdet av flatene og misfarger ikke underlaget.

  4 liter
  849,-
  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  212,- pr. liter