Årets Farge 2024

Vi har gleden av å lansere nyheten Ønsketegn FR2406, sammen med en vakker tilhørende fargepalett!

H FA ÅF Ønsketegn FR2406 2435113.jpg

Ønsketegn

FR2406

En mørk brun farge som minner oss om alt fra sjokolade, kaffe og jord. Denne fargen er maskulin og mørk med en helt egen dyp kraft. Sammen med hvite toner på detaljer, interiør og tekstiler, får den allikevel en klokkeklar og ren følelse. Et sofistikert uttrykk som gir spennende og tidsriktige rom.

Kjøp maling

Ønsketegn FR2406

I 2024 søker vi mot rolige og stille fargetoner som omslutter oss i en behagelig atmosfære. Det brune representerer naturen rundt oss, og tiltrekningskraften i det jordlige har fanget designere og trendeksperter verden rundt. Derfor utnevner vi den delikate og mørke fargen Ønsketegn FR2406 til året farge i 2024! 

Dette er en mørk brunfarge som minner oss om alt fra sjokolade, kaffe og jord. Ønsketegn er maskulin og mørk med en helt egen dyp kraft. Sammen med hvite toner på detaljer, interiør og tekstiler, får den allikevel en klokkeklar og ren følelse. Et sofistikert utrykk som gir spennende og tidsriktige rom.  

Nytt fargekart

I tillegg til lanseringen av Ønsketegn som årets store fargenyhet, har vi også tilført en rekke nye farger og farger fra vårt store arkiv. Den helt nye fargepaletten kan du se i vårt nyeste fargekart for Årets Farge 2024

De lune fargene Varm Rust og Gåtefull varmer rundt oss med en lun stemning. Dette er nyanser av brunt som skjuler en rødlig undertone. Kombiner den derfor med alle rødlige toner, fra lilla til rosa, og dype rødtoner som sammen vil gløde.

Fargene Yndig Te og Karamellduft er to lysere og mildere bruntoner. Avslapning og hvile vil være i fokus, og minner oss om deilige dufter fra te og karamell. 

Siste fargenyhet er Rispapir. Denne hvite fargen er uten gult, men allikevel framstår den som varm og delikat. Brukt sammen med de nye brune tonene er den frisk og klar, men på samme måte delikat og ikke minst rolig for øyet.

Årets Farge 2024 favner tre ulike hovedretninger, den sofistikertedet personlige og til den siste retningen låner vi et engelsk ord coocoing. Hovedtrenden vi ser er å bo godt og leve godt. 

Den sofistikerte stilen har endret seg, hotellstilen har gått videre, blitt mer voksen og ikke minst er den delikat og til tider litt overpolert og glatt. Men den kaster også blikk mot våre to andre hovedretninger. De brune tonene gir rommene og veggene en egen komfort. ​

Den personlige retningen har et mer lekent uttrykk, og gir rom for et større mangfold i bruk av farger til det brune. Innen interiør ser vi utrolig mange uttrykksformer, så det å finne sin stil kan til tider være krevende, men det å bruke sine favoritter, innrede sitt hjem til sin egne private oase – blande - det gir oss en følelse av velvære. ​​

Den siste retningen Cooconing tar i bruk både komfort og velvære. En stil som svøper oss inn i en boble hvor omverden ikke trenger inn, men vi kan bare være. Trygt, delikat og vakkert. ​

Les mer om de tre ulike stilretningen fra Årets Farge 2024 her: