solskjerming duette stue

Duette gardiner

Duette fra Luxaflex er en kombinasjon av vakker design og energieffekttivitet. Gardinen har en unik cellestruktur som regulerer temperaturen i rommet og demper lyden uten ifra.

NB! Solskjerming kan bare bestilles i butikk. Besøk din nærmeste butikk og få hjelp av våre eksperter til riktige mål og riktig type solskjerming til ditt hjem.

Se video: Slik bestiller du måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Lyskontroll med Luxaflex

Duette® plisségardin er en perfekt gardinløsning som kombinerer energieffektivitet med et fullendt uttrykk. Dessuten er gardinen lydabsorberende og har betjeningsmuligheter som gir fleksibilitet og frihet. Gardinserien fås i et vell av materialer, farger og tettheter og kan lages til alle størrelser og vindusformer. Uavhengig av om det er firkantet, rundt, trekantet eller sekskantet. 

solskjerming luxaflex

Energieffektivt året rundt

En fordel ved Duette® plisségardin er at de bidrar til å gjøre hjemmet ditt mer bærekraftig ved å minske energiforbruket og gi et bedre inneklima. Det skyldes at gardinen har to lag av plissert vev, og mellom disse vevene oppstår det celler med luft. Cellene skaper en isolerende effekt som er effektiv både sommer som vinter. Om sommeren holder Duette® varmen ute slik at rommet ikke blir overopphetet, mens de om vinteren omvendt holder på varmen innendørs.

Duette Luxaflex

Duette® bidrar til god akustikk

Hvis du har et hjem med romklang, kan Duette® gjøre en forskjell. Luftlommene i gardinen og den riflede plissédesignet reduserer romklang. De forskjellige vevene er klassifisert etter hvor lydabsorberende de er.

De mest effektive vevene kan redusere forstyrrende romklang med opptil 60% når gardinene er trukket for.

solskjerming luxaflex

Mørklegg soverommet

Duette solskjerming passer godt til soverommet enten du velger halvtransparent eller mørkleggende vev. Du kan også kombinere ulike farger på gardinene. LightLock™ er navnet på funksjonen som gir deg en enda mer effektiv mørkleggingsgardin når du velger Duette®.

Diskret L-formede sidelist med sort gummilist på innsiden gjør at sidelyset ikke reflekteres videre inn i rommet. Sov mørkt, og godt!

solskjerming soverom

Plasser Duette® slik du ønsker

Top Down/Bottom Up er et fleksibelt tilvalg som gjør det mulig å plassere gardinen Duette® akkurat slik det passer deg – i toppen, midten eller bunnen av vinduet. Du kan for eksempel plassere gardinen midt i vinduet for å skjerme for nysgjerrige blikk – uten å stenge dagslyset helt ute.

solskjerming duette

Fargesett rommet med solskjerming

Med Duette® kan du velge mellom alt fra naturfarger, hvitt og grått til mer fargerike nyanser som gjenspeiler tidens boligtrender. Det store fargeutvalget gir deg friheten til å oppfylle ønskene dine, uansett hvilke interiørdrømmer du måtte ha.

Fargevalget har naturligvis betydning for gardinets uttrykk, men i tillegg spiller også bredden på vevet en rolle. Duette® fås i følgende vevbredder: 25, 32 og 64 mm.

Duette solskjerming stue

Barnesikret solskjerming

Betjen Duette® med LiteRise® ved å trekke og skyve i gardinen. Det er en barnesikker løsning, og du slipper lange gardinsnorer som tar mye plass i vinduskarmen. Dersom vinduene dine er plassert slik at du ikke når toppen av gardinen, kan du velge SmartCord®. Det er en uttrekkbar snor som forblir kort når gardinen ikke betjenes.

Duette motor

Smart og motorisert solskjerming

Oppgrader hverdagen med det intelligente styringssystemet PowerView® Automation.

På den måten kan Duette® inngå i Smart home systemet ditt med både tids- og talestyring, eller du kan bruke en fjernkontroll for å styre gardinene.

Våre butikker gir deg råd, tar mål og skreddersyr en løsning som er tilpasset perfekt til dine vindu og ditt hjem. Se plisségardiner fra Luxaflex og bestill i din nærmeste Fargerike-butikk.

 

Se mer solskjerming hos Fargerike her.

Motorisert solskjerming