Underlag

Du skal gå mange kilometer på gulvet hjemme i løpet av et liv. Derfor er det viktig med gode kvalitetsprodukter. Og én av hemmelighetene bak den gode gulvfølelsen er riktig gulvunderlag.

 • UltraPro Gulvunderlag Basic

  UltraPro Gulvunderlag Basic

  Dette underlaget er en god allrounder egnet for bruk under flytende installasjon av laminat og parkettgulv. Med egenskaper som overgår kravene iht. EN 16354 er dette et trygt valg for alle typer oppholdsrom som stue, kjøkken, soverom og lignende. UltraPro Basic med fuktsperre har gode trinnlydsdempende egenskaper, gir god utjevning og leverer solid trykkfasthet under både statisk og dynamisk belastning. Leveres med integrert fuktsperre og tape. Godkjent for legging på gulv med gulvvarme. Underlaget er produsert uten CFC og HCFC og inneholder verken mykningsmidler, tungmetaller eller andre farlige stoffer. Produktet skal ikke støpes inn eller legges under vegg til vegg tepper eller andre "ikke trykkfaste" produkter.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 735,- pr. rull
 • UltraPro Gulvunderlag Silent

  UltraPro Gulvunderlag Silent

  Underlag som er spesialprodusert for å yte særdeles god effekt for å redusere trinn- og trommelyd. Egnet for bruk under flytende installasjon av laminat og parkettgulv. Med egenskaper som overgår kravene iht. EN 16354 er dette et trygt valg for alle typer oppholdsrom som stue, kjøkken, soverom og lignende. I tillegg til støyreduserende egenskaper, gir UltraPro Silent god utjevning og leverer solid trykkfasthet under både statisk og dynamisk belastning. Godkjent for legging på gulv med gulvvarme. Underlaget er produsert uten CFC og HCFC og inneholder verken mykningsmidler, tungmetaller eller andre farlige stoffer. Produktet skal ikke støpes inn eller legges under vegg til vegg tepper eller andre "ikke trykkfaste" produkter.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 1 635,- pr. rull
 • Saga Korkunderlag 1 x 10m

  Korkunderlag 1 x 10m

  Et miljøvennlig alternativ, 100% naturlig og bærekraftig underlag beregnet for bruk under kork, parkett og laminat gulv. Svært gode varmeisolerende og lyddempende egenskaper som betyr økt komfort og energieffektivitet. Over betong undergulv må det først monteres 0,2mm fuktsperre. Produktet skal ikke støpes inn eller legges under vegg til vegg tepper eller andre "ikke trykkfaste" produkter.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  890,- pr. rull
 • UltraPro Gulvunderlag Protect Floating

  UltraPro Gulvunderlag Protect Floating

  Et underlag med ekstremt høy trykkfasthet på hele 400 kPa. Passer utmerket til Saga Herringbone fiskebeinsparkett som legges flytende og kan også brukes under klikkvinyl som krever underlag med høy trykkfasthet. Fungerer som fuktsperre, men må skjøtes med egnet tape for å få underlaget helt tett. 1 x 1000 x 15000 mm.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  1 185,- pr. rull