Frakt og levering

Vi tilbyr leveringsmetoder som passer ditt behov.

Vi tilbyr i dag tre leveringsalternativer, i tillegg til klikk og hent i et utvalg butikker.

Leveringsalternativ 0-2kg 0-35kg >30kg
Hent i Fargerike-butikk x x x
Hent hos PostNord hentepunkt x x  
Hjemlevering x x x

 

Hent i Fargerike-butikk - gratis!

Varene sendes innen 24 timer på virkedager fra vårt sentrallager til valgt butikk. Du vil motta en SMS når varene har ankommet butikk og er klare til avhenting. Leveringstiden er fra 2-5 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i landet. Vi ønsker at varene skal hentes så raskt som mulig og senest 7 dager etter mottatt hentemelding. Husk å ta med ordrenummer og ID når du henter varene - det er både for din sikkerhet og vår kontroll på at du får med deg varene du har bestilt. Gjelder kun varer bestilt gjennom fargerike.no. Ved bestilling i butikk kan frakt tilkomme.

Hjemlevering (MyPack Home)

Du kan velge å få pakken levert hjem, så nær ytterdøren det er mulig å komme. I sentrale strøk og byer har du mulighet til å velge levering på kveldstid, men i mindre sentrale strøk er det i hovedsak levering på dagtid. Foreløpig tilbyr vi ikke innbæring. Du blir oppringt ca 30 minutter før avtalt tid for levering. Dersom du ønsker å endre på et allerede avtalt leveringstidspunkt må det skje via PostNord sitt kundesenter på telefon 987 09 300 (hverdager 08:00 - 16:00) eller via PostNord sin nettside eller app.

Hvis pakken ikke kan leveres til avtalt tidspunkt tas den med i retur til nærmeste lager og du må kontakte PostNord for avtale om nytt leveringstidspunkt. Du vil bli fakturert for ny levering.

Hjemlevering prises etter vekt, størrelse og transportavstand, men i alle tilfeller har vi en makspris på 1 290 kr (gjelder også gulv). Fraktprisen vises alltid i utsjekken i handlekurven.

Hent hos PostNord hentepunkt (MyPack Collect)

Varene sendes til valgt PostNord hentepunkt og du vil motta SMS med hentemelding når pakken er klar for å plukkes opp. Pakken må hentes innen 7 dager fra mottatt hentemelding for å unngå retur. Du kan forlenge tiden pakken kan ligge på utleveringsstedet på my.postnord.no. Det kan tilkomme et gebyr for uavhentede pakker.

Leveringstid

Normalt sett er leveringstiden 2-4 dager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om at leveringstiden kan variere ved helligdager, værforhold og andre uforutsette hendelser. Følgende er veiledende leveringstid basert på postnummer:

MyPack

Postnummer Leveringstid
0000-3999 1-2 virkedager
4000-7999 1-3 virkedager
8000-9999 2-3 virkedager

 

Hjemlevering

Postnummer Leveringstid
0000-3999 1-2 virkedager
4000-7999 1-3 virkedager
8000-9999 2-3 virkedager

 

Vareprøver

Gulvprøver og fargelameller sendes hjem til deg med 1-2 virkedagers levering. Her er HeltHjem transportør i de områdene de dekker - for øvrig PostNord.

Skade under transport

Du må alltid kontrollere mottatte varer før du signerer fraktbrevet. Når fraktbrevet er underskrevet samtykker du til at varen er levert i god og original stand. Det ytes ingen erstatning dersom fraktbrevet ikke er merket med «skade».