Barnerom med tapet i barnemønster

Tapet til barnerom

Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter til barnerom, som inspirerer til lek og læring. La barna få bruke fantasien når dere skal innrede rommet, og bli inspirert av våre vakre tapeter.

 

 

Prikkete tapet

Friske og muntre små detaljer med prikkete tapet til barnerommet. På et barnerom blir det fort nok av fargerike ting og leker. Derfor kan det være et lurt tips å holde veggene i en dempet fargeskala uten altfor påtrengende mønstre. 

Denne klassiske tapetet har små overraskende detaljer med små stjerner. 

Barnerom prikker tapet

Dinosaurtapet til barnerommet

La barnerommet være en egen liten eventyrverden. Jack N´Rose fra Storyes er en leken barnekolleksjon full av fantasi i vakre fargekombinasjoner. Skap et drømmende uttrykk på barnerommet som stimulerer barnet til å fantasere og lage historier. Dyretema, dinosaurer og jungel til barnerommet er alltid populært. 

Dinosaur Barnerom

Tapet med enhjørninger

La veggene matche barnas fantasi og lekenhet, men sørg også for å sette av plass til favorittfarger og favorittema. En tapet med enhjørninger er helt perfekt til små prinsesser som virkelig ønsker seg drømmerommet.

Barnerom tapet enhjørning

Grafiske mønstre på tapet

Storeys har tapet til barn i alle aldre - også de aller største. Tapet i blå og med grafiske mønstre passer de eldste barna godt, og lar fargene på interiøret skinne. En rolig fargepalett på veggene gir enda større muligheter til å velge møbler og pynt i fargerike nyanser som barna liker godt, og gjør det enklere å bytte ut småtingene når barna vokser til.

Barnerom tapet blå

Eventyrskog

Bring naturen inn på barnerommet med trær og spennende dyr. La fantasien fly inn i eventyrskogen på veggen. Disse tapetene med mye mønster fremstår likevel harmonisk med sin rolige fargepalett.

Tapet barnerom tropisk jungel

Tapetsere barnerom

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller hele barnerommet? Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Har du valgt en tapet med mønsterrapport må du huske å ta hensyn til dette når du skal sette opp tapet. På baksiden av tapeten vil det står hvor ofte mønsteret repeterer seg. Det er viktig å passe på å matche mønsteret for hver lengde du setter opp, så mønsteret følges likt langs hele veggen. Les hvordan du tapetserer her.

Barn tapet sjø hav