• Turtle Wax Pusseskinn - Syntetisk

  Turtle Wax Pusseskinn - Syntetisk

  Syntetisk pusseskinn i størrelsen 43 x 32,5 cm, som er minst like bra som et naturskinn. Tåler syntetiske rengjøringsmidler samt olje og bensin. Til tørking av bil, ruter og speil etter vask.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  99,- pr. stykk
 • Bjørkes Kjemi Spylervæske Kartong

  Spylervæske Kartong

  Ferdigblandet helårs spylervæske i 2 L pappkartong. Tilsvarer en besparelse for miljøet på 50 gram plast og 300 gram CO2. Inneholder rengjøringsmidler mot veisalt, insekter og trafikkfilm. Ned til - 15 grader C.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  39,- pr. stykk
 • Autoglym Polar Wash Høytrykk - 2,5 l

  Autoglym Polar Wash Høytrykk - 2,5 l

  Polar Wash er trinn 2 i Polar-serien. Bruk høytrykkvaskeren og dekk bilen i saftig såpeskum. Bearbeid skummet med svamp eller vaskevott, og kjenn hvor enkelt du glir på overflaten. Sjampoen rengjør grundig men skånsomt, og fjerner ikke polish og voks. Skyll av og se vannet renne av den blanke overflaten. Hvis det er nødvendig med beskyttende etterbehandling, la bilen være våt, og fortsett til Polar Seal.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  399,- pr. stykk
 • Autoglym Super Resin 325 ml

  Autoglym Super Resin 325 ml

  Super Resin Polish Renser og behandler alle typer bil lakk varsomt. For ekstrem høyglans. Gjør overflater svært motstandsdyktige mot nedbryting forårsaket av miljøskadelige partikler og vanskelige værforhold inkludert UV-stråling. Brukervennlig. Holder opp til 35 håndvask!

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  399,- pr. flaske
 • Turtle Wax Mikrofiberklut A4

  Turtle Wax Mikrofiberklut A4

  4 stk spesielt utvalgte microfiberkluter som hver og en er spesielt tilpasset sitt eget bruksområde. Vinduer og speil (Grønn): Mikrofibrene er tilpasset effektiv rengjøriing av vinduer og speil uten å etterlate stiper eller lo. Kan benyttes tørr eller lett fuktet. Lakk (Rosa): Ved avpolering av voks benyttes mikrofiberkluten i tørr tilstand. Voks legges på med f.eks. en påføringssvamp, la tørke og poler av med mikrofiberkluten. Mikrofibrene binder voksrenster til kluten og etterlater en skinnende blank lakkflate. Interiør (Gul): Mikrofiberkluten benyttes tørr eller lett fuktet. Hvis behov, kompletter med et egnet rengjørismiddel for maksimalt resultat. Mikrofibrene binder støv og smuss til kluten. Felger og vanskelig flekker (Blå). Kluten har mikrofibre som er spesielt tilpasset for effektiv rengjøring av vanskelige flekker og hardtsittende smuss. Alle mikrofiberklutene kan vaskes på 90C. Unngå tøymykner og tørketrommel.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  129,- pr. stykk
 • Turtle Wax Bilvoks Original Flytende - 500 ml

  Turtle Wax Bilvoks Original Flytende - 500 ml

  Den legendariske bilvoksen fra Chicago. Fra familiens badekar i 1946 til verdens bestselgende bilvoks. Tre generasjoner etter den opprinnelig ideen om en flytende bilvoks som skulle være lett å bruke, leverer fortsatt Turtle Wax en Hard Shell Finish. Turtle Wax Original flytende gir en hard, langtidsbeskyttede hinne som beskytter lakken mot salt, skitt, UV-stråler og korrosjon. Rengjør, vokser og beskytter i en operasjon. Inneholder et mildt rengjøringsmiddel som fjerner lettere oksidasjon. Kan brukes på alle typer lakk, også metallic og klar lakk. For beste beskyttelse anbefaler vi voksing 2 til 4 ganger årlig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. stykk
 • Turtle Wax Svamp U/Shampo

  Turtle Wax Svamp U/Shampo

  Kraftig vaskesvamp uten shampo

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  49,- pr. stykk
 • Autoglym Polar Seal Lakkforsegler - 1 l

  Autoglym Polar Seal Lakkforsegler - 1 l

  Polar Seal avrunder Polar-serien perfekt. Påføres bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten), skyll deretter av med en siste runde med høytrykkvaskeren. Det vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen svært hurtig, og tørking blir en svært enkel jobb. Holdbarheten på behandlingen er langvarig, det vil være tilstrekkelig med ca 4 påføringer i løpet av året.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. stykk
 • Selita Lofri Poler Klut 200 gr

  Selita Lofri Poler Klut 200 gr

  Meget myk poleringsklut, passer til alle typer lakk. Kan vaskes.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. pose
 • Turtle Wax Gummifornyer - Sort 500 ml

  Turtle Wax Gummifornyer - Sort 500 ml

  Turtle Wet 'n' Black gir dekksidene den rette svarte og våte "look'en". Raskt og enkelt: Spray på - la tørke - ferdig. Ingen etterbehandling er nødvendig. En flaske rekker til ca. 40 dekksider.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. stykk
 • Autoglym Vinyl & Rubber Care Glansmiddel - 500 ml

  Autoglym Vinyl & Rubber Care Glansmiddel - 500 ml

  Vinyl & Rubber Care rengjør, frisker opp og beskytter matt eller blank glans. Innvendig: Benyttes på plastoverflater som instrumentpanel, dører, seter, vinyltak og tetningslister i dører. Danner en antistatisk hinne som hindrer at støvet fester seg. Beskytter mot sterkt sollys. Etterlater en frisk sitrusduft. Utvendig: Benyttes på plastdetaljer, vinyltak, dekk og i motorrom for å oppnå en glansfull anticorrosive og fuktighetsavvisende film.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  369,- pr. flaske
 • Autoglym Intensive Tar Remover - 325 ml

  Autoglym Intensive Tar Remover - 325 ml

  Intensive Tar Remover inneholder løsemidler som hurtig fjerner tjæreflekker, drivstoffsøl, lim, smørefett, olje, voks og silikon fra lakkerte flater.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  289,- pr. flaske
 • Selaclean Autoglym InstaDry Klut

  Autoglym InstaDry Klut

  Klut til avtørking av overflater etter vask. Kluten har en ekstrem absorberingsevne. Den gjør det raskt å få en skjoldefri overflate. Kluten kan vaskes mange ganger, og blir bare bedre etterhvert som den vaskes. Den er PVA-behandlet og er enkel å vri opp.

  På nettlagerIkke tilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. stykk
 • Armor All Vaskevott Mikrofiber

  Armor All Vaskevott Mikrofiber

  Armor All Wash Mitt 2 in1 er en tosidig vaskevott som er utmerket for rengjøring og fjerning av tøffe flekker på bilens lakkerte overflater. Votten har en høy oppsugingsevne som gjør vaskingen mer effektiv og minsker risikoen for riper. Vaskes og brukes på nytt.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  149,- pr. stykk
 • Turtle Wax Bilshampo Zip - 1 l

  Turtle Wax Bilshampo Zip - 1 l

  Drøyt og effektivt bilvaskemiddel som rengjør uten å ødelegge voksbelegget. Turtle Wax Zip Bilshampo med voks og dyprengjørende tensider, gir en glinsende blank og ren bil - beste beskyttelsen mot rust. Miljøtilpasset og biologisk nedbrytbar. Turtle Wax Zip Bilshampo med voks kompletterer, men erstatter ikke regelmessig voksing av bilen.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  129,- pr. stykk
 • Autoglym Interior Shampoo - 500 ml

  Autoglym Interior Shampoo - 500 ml

  Interior Shampoo inneholder en blanding av overflateaktive ingredienser og luktfjernede midler for hurtig og trygg dyprensing. Interior Shampoo er ideell til syntetisk stofftrekk, tepper, takpolstring, vinylbelegg og mange andre stoffer.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  229,- pr. flaske
 • Turtle Wax Stoffrens M/Børste - 300 ml

  Turtle Wax Stoffrens M/Børste - 300 ml

  Turtle Wax Textile Clean er en kraftig skumrens som effektivt fjerner smuss og vanskelige flekker fra seter, gulvmatter og andre tekstiler i bilen. Gir en beskyttelse mot ny smuss. Kan benyttes på de fleste tekstiler som tåler vann og som ikke krever kjemisk rens. Ved tvil, test først på et mindre synlig område.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  169,- pr. stykk
 • Autoglym Ultra High Definition Wax - 120 g

  Autoglym Ultra High Definition Wax - 120 g

  Gir lakken en wow-effekt gjennom alle årets sesonger. Etterlater en synlig dypere glans. En spesialutviklet ergonomisk applikator medfølger, som gjør den tykk kremaktig voks enda enklere å påføre og polere av. Voksen beskytter i opptil 50 vask.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  1 799,- pr. stykk
 • Autoglym Lakkrens Paint Renovator 325 ml

  Autoglym Lakkrens Paint Renovator 325 ml

  Paint Renovator er en silikonfri krem som inneholder aluminiumoksydpulver, som gir en kraftig, men kontrollbar slipende og polerende virkning. Ideell til alle typer lakker. Skal ikke brukes med polermaskin.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  339,- pr. flaske
 • Autoglym Rapid Aqua Wax Kit - 500 ml

  Autoglym Rapid Aqua Wax Kit - 500 ml

  RAPID AQUA WAX KIT Vask bilen uten å tørke. Spray på våt bil - tørk av. Lettvint beskyttelse med Carnauba voks for alle typer lakk, plast, gummi, glass og akryl - kan brukes over alt på bilen. Perfekt også for båter, på gelcoat og RIB. 2 microfiberkluter til avtørking og polering medfølges.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  679,- pr. stykk