• Selita Lofri Poler Klut 200 gr

  Selita Lofri Poler Klut 200 gr

  Meget myk poleringsklut, passer til alle typer lakk. Kan vaskes.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  189,- pr. pose
 • Turtle Wax Lakkrens Svamp

  Turtle Wax Lakkrens Svamp

  Fjerner urenheter i lakken. Turtle Wax Clay Sponge fjerner rskt og effektivt overflatebelegg som forurensninger, bremsestøv, malingsflekker mm. For best resultat bør Clay svampen brukes sammen med en detailer som Turtle Wax Clean & Shine Exterior Detailer.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  239,- pr. stykk
 • Selaclean Skumkanon Pro Kit

  Selaclean Skumkanon Pro Kit

  Skumlanskit for høytrykkspyler. Innholder 1L flaske i HDPE-plast. Skumkanon med messingskumdyse, gjengeovergang, gjengetape og et ekstra reservefilter.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  759,- pr. stykk
 • Selaclean Spylervæske

  Spylervæske

  Ferdigblandet helårs spylervæske i 3 liter pose. Inneholder fornybar bioetanol og rengjøringsmidler mot skitt, veisalt, insekter og trafikkfilm. Skånsom mot lister, lakk og vindusviskere. Mest effektiv ned til -15*C

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  99,- pr. pose
 • Turtle Wax Mikrofiberklut A4

  Turtle Wax Mikrofiberklut A4

  4 stk spesielt utvalgte microfiberkluter som hver og en er spesielt tilpasset sitt eget bruksområde. Vinduer og speil (Grønn): Mikrofibrene er tilpasset effektiv rengjøriing av vinduer og speil uten å etterlate stiper eller lo. Kan benyttes tørr eller lett fuktet. Lakk (Rosa): Ved avpolering av voks benyttes mikrofiberkluten i tørr tilstand. Voks legges på med f.eks. en påføringssvamp, la tørke og poler av med mikrofiberkluten. Mikrofibrene binder voksrenster til kluten og etterlater en skinnende blank lakkflate. Interiør (Gul): Mikrofiberkluten benyttes tørr eller lett fuktet. Hvis behov, kompletter med et egnet rengjørismiddel for maksimalt resultat. Mikrofibrene binder støv og smuss til kluten. Felger og vanskelig flekker (Blå). Kluten har mikrofibre som er spesielt tilpasset for effektiv rengjøring av vanskelige flekker og hardtsittende smuss. Alle mikrofiberklutene kan vaskes på 90C. Unngå tøymykner og tørketrommel.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  129,- pr. stykk
 • Autoglym Intensive Tar Remover - 325 ml

  Autoglym Intensive Tar Remover - 325 ml

  Intensive Tar Remover inneholder løsemidler som hurtig fjerner tjæreflekker, drivstoffsøl, lim, smørefett, olje, voks og silikon fra lakkerte flater.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  289,- pr. flaske
 • Bjørkes Kjemi Spylervæske Kartong

  Spylervæske Kartong

  Ferdigblandet helårs spylervæske i 2 L pappkartong. Tilsvarer en besparelse for miljøet på 50 gram plast og 300 gram CO2. Inneholder rengjøringsmidler mot veisalt, insekter og trafikkfilm. Ned til - 15 grader C.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  39,- pr. stykk
 • Turtle Wax Stoffrens M/Børste - 300 ml

  Turtle Wax Stoffrens M/Børste - 300 ml

  Turtle Wax Textile Clean er en kraftig skumrens som effektivt fjerner smuss og vanskelige flekker fra seter, gulvmatter og andre tekstiler i bilen. Gir en beskyttelse mot ny smuss. Kan benyttes på de fleste tekstiler som tåler vann og som ikke krever kjemisk rens. Ved tvil, test først på et mindre synlig område.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  169,- pr. stykk
 • Autoglym Vinyl & Rubber Care Glansmiddel - 500 ml

  Autoglym Vinyl & Rubber Care Glansmiddel - 500 ml

  Vinyl & Rubber Care rengjør, frisker opp og beskytter matt eller blank glans. Innvendig: Benyttes på plastoverflater som instrumentpanel, dører, seter, vinyltak og tetningslister i dører. Danner en antistatisk hinne som hindrer at støvet fester seg. Beskytter mot sterkt sollys. Etterlater en frisk sitrusduft. Utvendig: Benyttes på plastdetaljer, vinyltak, dekk og i motorrom for å oppnå en glansfull anticorrosive og fuktighetsavvisende film.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  349,- pr. flaske
 • Autoglym Super Resin 325 ml

  Autoglym Super Resin 325 ml

  SUPER RESIN POLISH Renser og behandler alle typer billakk. For ekstrem høyglans. Gjør overflater svært motstandsdyktige mot nedbryting forårsaket av miljøskadelige partikler og vanskelige værforhold inkludert UV-stråling. Meget enkel å bruke.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  369,- pr. flaske
 • Autoglym Polar Seal Lakkforsegler - 1 l

  Autoglym Polar Seal Lakkforsegler - 1 l

  Polar Seal avrunder Polar-serien perfekt. Påføres bilens karosseri, hjul og glass (unngå direkte påføring på frontruten), skyll deretter av med en siste runde med høytrykkvaskeren. Det vannavstøtende resultatet blir umiddelbart tydelig gjennom den dype glansen som dette beskyttende produktet gir. Vannet renner av bilen svært hurtig, og tørking blir en svært enkel jobb. Holdbarheten på behandlingen er langvarig, det vil være tilstrekkelig med ca 4 påføringer i løpet av året.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. stykk
 • Turtle Wax Interiørrens Dash&Glass

  Turtle Wax Interiørrens Dash&Glass

  Unik rengjøring for både plast, vinyl og glass. For best resultat, rengjør først ruter for så å tørke øvrige overflater med en microfiberklut. Ikke beregenet for semsket skinn, eller skinn med utette åpne porer.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  139,- pr. stykk
 • Turtle Wax Pusseskinn - Syntetisk

  Turtle Wax Pusseskinn - Syntetisk

  Syntetisk pusseskinn i størrelsen 43 x 32,5 cm, som er minst like bra som et naturskinn. Tåler syntetiske rengjøringsmidler samt olje og bensin. Til tørking av bil, ruter og speil etter vask.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  119,- pr. stykk
 • Autoglym Fast Glass Rens - 500 ml

  Autoglym Fast Glass Rens - 500 ml

  Fast Glass gjør skinnende rent uten skjolder, for alle typer bilglass, også plast. Fjerner raskt og effektivt trafikkfilm, støv, insektsrester, sevje fra trær, olje, fett, fugleskitt og polishflekker på lakk, glass og plast. Inneholder verken slipemidler, silikon eller ammoniakk.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  239,- pr. flaske
 • Autoglym De-Icer

  Autoglym De-Icer

  Auto glym De-Icer er et høykonsentrert, vannfritt middel som tiner opp is på ruter og i låser, samtidig som det hindrer gjenfrysning. Effektiv ned til - 50°C. Skader ikke bil lakk, plast, gummi eller glass. Brukes på vinduer, speil, frontlykter og dørlåser. Inneholder ikke metanol.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  199,- pr. stykk
 • Autoglym Interior Shampoo - 500 ml

  Autoglym Interior Shampoo - 500 ml

  Interior Shampoo inneholder en blanding av overflateaktive ingredienser og luktfjernede midler for hurtig og trygg dyprensing. Interior Shampoo er ideell til syntetisk stofftrekk, tepper, takpolstring, vinylbelegg og mange andre stoffer.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  219,- pr. flaske
 • Autoglym Lakkrens Paint Renovator 325 ml

  Autoglym Lakkrens Paint Renovator 325 ml

  Paint Renovator er en silikonfri krem som inneholder aluminiumoksydpulver, som gir en kraftig, men kontrollbar slipende og polerende virkning. Ideell til alle typer lakker. Skal ikke brukes med polermaskin.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  339,- pr. flaske
 • Turtle Wax Polerrull - 200 gr

  Turtle Wax Polerrull - 200 gr

  Polerpapir som ikke loer og riper, høy oppsugningsevne. Ideel til polering og vinduspuss. Miljøvennlig - biologisk nedbrytbar. 100 % cellulose. Stort hull i senter gjør det enkelt å dra ut og rive av ønsket lengde.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  119,- pr. stykk
 • Turtle Wax Forvask Extreme - 1 l l

  Turtle Wax Forvask Extreme - 1 l l

  Unik forvask med tiksotrop formulering. Løser effektivt salt, tjære og annen vanskelig smuss før bilvask. Produktet blir liggende på lakkflaten og bearbeider denne uten å renne av eller dunste bort.

  På nettlagerIkke tilgjengelig for klikk og hent
  169,- pr. stykk
 • Turtle Wax Polish f/Dekk og Metall - 300 ml

  Turtle Wax Polish f/Dekk og Metall - 300 ml

  Alt i en løsning for alle metalloverflater. Gjenoppretter metall- og kromflater. Mild slipende rens og polish som fjerner rust og andre urenheter for et skinnende enderør og takrails. Fjerner oksidering og smuss samt etterlater en beskyttende hinne.

  Bestillingsvare, kontakt butikkIkke tilgjengelig for klikk og hent
  159,- pr. stykk