• Jotun Sparkel for Treverk

  Jotun Sparkel for Treverk

  Sparkelen til listverk, dører, vinduer og trepanel på vegg og i tak. Den tørker raskt og er enkel å slipe.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 109,- pr. tube
 • Liberon Reparasjonsvoks

  Liberon Reparasjonsvoks

  Liberon Reparasjonsvoks er en plastisk voks som brukes til å fylle mindre hull og sprekker på voksede, malte eller lakkerte overflater. Reparasjonsvoksen beholder volumet uten å synke, er plastisk og følger bevegelsene i treverket uten å sprekke opp. Pigmentene er lysekte, slik at de beholder fargen over tid og det er ingen tørketid. Reparasjonen er gjort på sekunder. Produktet er ideelt for å dekke spikerhull i ferdig behandlet listverk, ta sprekker i gjerdinger eller for å ta sprekker og oppflising i parkettgulv. Liberon Reparasjonsvoks finnes i 24 fargevarianter, alle nyanser i trefarger, sort, hvitt, gull og sølv. (Se voks, rep voks metallfarge).

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 229,- pr. stykk
 • Jotun Sparkel Gipsplate Fin

  Jotun Sparkel Gipsplate Fin

  Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling. til innendørs bruk i tørre rom. Benyttes til skjøt- og flekksparkling, samt sparkling av puss og betong.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. tube
 • Ardex A828 Veggsparkel Lemon 12,5 kg

  Ardex A828 Veggsparkel Lemon 12,5 kg

  Til glatting og pussing på vegg- og takflater av ubehandlet murverk, betong, gassbetong, kalk-, gips- og sementpuss, lette byggeplater samt lyddempings- og isoleringsplater før tapetsering og maling. Oppretting av revner, hull og fuger samt spalter og brede fordypninger i vegger og tak. Oppsetting av gipsplater. Festing av holdere til armaturer, installasjoner o.l. ARDEX A 828 kan puste og er et velegnet underlag til maling, bindemidler og lim. - Hurtigherdende - til tykke og tynne lag - Lett å bearbeide og etterbehandle - Synker, revner og siger ikke

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  829,- pr. sekk
 • Liberon Formtre

  Liberon Formtre

  Liberon Formtre er et plastisk tremateriale som kan brukes til å fylle mindre hull eller erstatte manglende tredetaljer. Det kan feks brukes til gulv, møbler, tredetaljer, oppbygging av ornament, osv. Produktet er er laget av ekte trefibre, akrylharpiks og lysekte fargestoff. Inneholder ingen farlige løsemidler. Formtreet synker ubetydelig, kan formes som "modell-leire" og finnes i 6 farger. Liberon Formtre er et vannbasert produkt.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 209,- pr. stykk
 • Jotun Rullesparkel Medium

  Jotun Rullesparkel Medium

  Enkel påføring med rull. God allround sparkel til hel, skjøt- og flekksparkling. Benyttes på betong, bygningsplater og glassfiberstrie. Suveren på ikke-sugende underlag. Gir fin og jevn overflate som kan overmales.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  559,- pr. spann
 • Jotun Sparkel Vegg / Tak Medium

  Jotun Sparkel Vegg / Tak Medium

  Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til skjøtsparkling.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. tube
 • Jotun Sparkelremse Papir

  Jotun Sparkelremse Papir

  Sparkelremse til bruk ved skjøtsparkling av gipsplater i tak og på vegg innendørs. Markering i midten av remsen gjør det lett å feste den.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Ardex R4 Hurtigsparkel Gulv 2,5 kg

  Ardex R4 Hurtigsparkel Gulv 2,5 kg

  - Kan sparkles helt ned til 0 mm - Primerfri på de fleste underlag - Til gulv, vegg og tak - Klar til maling eller belegg etter 45-60 minutter Sigefri reparasjonssparkelmasse til oppretting, samt grov- og finsparkling av gulv, vegg og tak innendørs. ARDEX R4 RAPID kan brukes uten priming på alle faste overflater av betong, sement- og anhydritpuss, gipsplater, fibergips, sponplater og OSB-plater, trebaserte underlag, keramiske fliser, naturstein, terrazzo, vaskbare emulsjonsmalinger, lateksmalinger, akrylmalinger, alkydmalinger og glassfibervev. Til fylling av hulrom, hull og sprekker. Sparkling av skjøter, fuger og til festing av hjørneprofiler samt til finsparkling i en arbeidsoperasjon. Kan sparkles i lagtykkelser fra 0 til 10 mm i en arbeidsoperasjon. Velegnet til plansparkling av overganger og ujevnheter på sement- og gipsbaserte sparkelmasser.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  339,- pr. spann
 • Jotun Sparkel Herdende Masse 12,5 kg

  Jotun Sparkel Herdende Masse 12,5 kg

  JOTUN SPARKEL HERDENDE MASSE er et pulverprodukt som er spesiallaget for reparasjon, strimling og finsparkling av gipsplater innendørs. Produktet kan også benyttes på betong, puss eller tidligere malte vegg- og takflater. Produktet er testet og godkjent iht. EN 13963 og EN 13279-1. JOTUN SPARKEL HERDENDE MASSE er meget lett å blande til en smidig konsistens og har en god åpentid for bearbeiding. Lett å bredsparkle i såvel tykke som tynne sjikt. For sparkling av hele flater anbefales de ferdigblandede sparkelproduktene til Jotun.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  499,- pr. sekk
 • Jotun Våtromssparkel

  Jotun Våtromssparkel

  Dette er en lett håndsparkelmasse til strimling, skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt sparkling på betong og puss i våtrom. Inneholder midler mot overflatesopp og mugg, samt at den er fuktbestandig.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 109,- pr. tube
 • Jotun Malerfug 300 ml

  Jotun Malerfug 300 ml

  En akrylfugemasse til tetting og utjevning av fuger og sprekker innendørs. Tilpasset Jotuns malinger og gir ingen kryp eller krakelering. Gir god vedheft til de fleste underlag.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  89,- pr. patron
 • Jotun Vinduskitt Olje

  Jotun Vinduskitt Olje

  Naturfarget vinduskitt for vindusruter og større sprekker

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 119,- pr. patron
 • Jotun Lettsparkel Grove Underlag

  Jotun Lettsparkel Grove Underlag

  • Gode fyllegenskaper
  • Minimal krymp
  • God slipbarhet
  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 229,- pr. spann
 • Bostik Veggsparkel Fin 250 ml

  Bostik Veggsparkel Fin 250 ml

  Multifiller er en sjikt reparasjonsmasse med god fyllevne opptil 20mm. Bruksområder: Til sparkling og reparasjon av skader på de fleste materialer. Massen kan legges i sjikt opptil 20 mm i et lag. Underlag: Betong, stein, tegl, gips og tre etc. Se mer informasjon på teknisk datablad.

  Bestillingsvare, kontakt butikkTilgjengelig for klikk og hent
  fra 99,- pr. stykk
 • Ardex P51 Primer

  Ardex P51 Primer

  ARDEX P 51 er en vannbasert kunststoffdispersjon til priming og grunning av underlag før sparkling og liming samt til slemming av sementbaserte underlag før utlegging av ARDEX-påstøp. ARDEX P 51 fungerer som porelukker, støvbinder og heftbro og har etter uttørking en vannavvisende effekt (kan ikke brukes som sperre til restbyggfukt eller grunnfukt). ARDEX P 51 kan påføres sterkt sugende, lett sugende, tette underlag som betong, sementpuss, gassbetong, gipssparkelmasser, gipskartonggplater, spon-/kryssplater, kalsiumsilikatplater m.m. ARDEX P 51 kan kun brukes innendørs.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 339,- pr. kanne
 • Bostik Reperasjonsmasse 3060 Rep & Fix

  Bostik Reperasjonsmasse 3060 Rep & Fix

  3060 Repair er et filler produkt som er fleksibelt, har et bredtbruksområde og er allsidig lim&sparkel. Bruksområde: Legging av gulv- og veggfliser, varmegulv, liming av gulvgips innendørs- og utendørs. Underlag: Betong, lettbetong, puss, sparkel, gipsplate, plywood, sponplate,tre og PVC-vinyl. Sjikttykkelse: 1-30 mm. Tørketid 2-24 timer avhengig av temperatur, RF% og mengde. Fugbar etter 12 timer. Produktet er sementbasert, lite krymp. Kan skrues og spikres etter herding. se mer informasjon på teknisk datablad.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 399,- pr. stykk
 • Bostik Grip A560 Primer

  Bostik Grip A560 Primer

  BOSTIK GRIP A560 CLASSIC brukes som primer for grunnbehandling før påføring av Bostik Gulvsparkel. GRIP A560 CLASSIC forbedrer vedheft, reduserer sugeevnen til underlaget og kan fungere som støvbindemiddel. I enkelte tilfeller kan GRIP A560 CLASSIC blandes med sparkel for å øke fleksibiliteten til sparkelen.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  fra 259,- pr. stykk
 • Ardex A31 Hurtig Fin Gulvsparkel 12,5 kg

  Ardex A31 Hurtig Fin Gulvsparkel 12,5 kg

  Til oppretting og finsparkling av gulv og vegger. ARDEX A 31 er en sementbasert, sigefri, finkornet, universalsparkelmasse til reparasjon, oppretting og finsparkling. Velegnet til underlag av betong, sement- og anhydritpusslag, terrazzogulv, flisbelegninger, naturstein, porebetong, lettklinkerbetong og forsvarlig festede gipsplater mm. Til utbedring av hull, ujevnheter og smårevner. ARDEX A 31 kan ikke brukes utendørs, eller på vedvarende vannbelastede områder. Ingen priming på sementbaserte underlag.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  749,- pr. sekk
 • Jotun Sparkel Vegg / Tak Medium 15 l

  Jotun Sparkel Vegg / Tak Medium 15 l

  Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til skjøtsparkling. Forbruk er avhengig av hva slags underlag sparkelen skal påføres.

  På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
  799,- pr. sekk